2777
2789
عنوان

خروس همسایه دیوانم کرده

113 بازدید | 9 پست

صب تا شب ، شب تا صب هی صدا میده آرامشمو گرفته

داشتم حیاطو میشستم در حیاطو باز کردم یه آن تو کوچه دیدمش 

شیلنگو گرفتم سمتش  خیسش کردم 😐😐😐

خروسه فرار میکرد منم شیلنگ به دست دنبالش میکردم  پرید رفت تو خونه

یه  آن یکیو جلو درشون دیدم سیگار به دست نمیدونم شوهرش بود پسرش بود دومادش بود هر کی که بود داشت میدید

هیچی نگفتم اومدم تو

خیلی بد شد نه؟😭

اخه آرامش ندارم از دستش خوااب ندارم یه آن خروسه رو دیدم گفتم تلافی کنم همین دیشب ۳ بار با صداش از خواب بیدار شدم

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه کار اشتباهی کردی ... بیچاره حیوون زبون بستهزورت به حیوون میرسه؟ به صاحبش بگو

نکشتمش که 

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

حالا خروسه باخودش گفته این فازش چیه

دقیقا گفته این دیگه از کجا پیداش شده 😂

بگیرمش بپزش بخورش به به به😂🐓

😂😂😂

متنفرم از خروس ی مدت خواهرم توی حیاط نگه می‌داشت و نمیزاشت ببریمش یا بدیم بره مامان بابامم با نازش میومدن دیووووونم کرده بود قشنگ ی روانی عصبی شده بودم حتی میاوردتش توی خونه دست میزد بهش دستاشو نمی‌نشست قشنگ ی روانی شدم سر اون تا اینکه انقدر همسایه ها اعتراض کردن بردن دادن ب ی نفر بازم نبریدنش که یوقت خانم ناراحت نشه اندازه نصف گونی فقط بهش برنج داد تهش گوشتشم حروم میشه

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

واا گناه داشتتتتت خیسش کردی چرا 

منم مجرد بودم خروس داشتم و سه تامرغ خودم بزرگشون کرده بودم همسایمون سایید مارو  هی دم ب دقیقه رنگ میزد صداش اذیت میکنهه فلان میکنه اینقد گفت بردیم خونه اقاجونم سربریدش اینقد گریه کردم بعدش بچه دار شد این بچش دهنش صبح تا شب باااز همش نق میزد جیغای بنفش میکشید دلم میخواست برم بگم زنیکه صدای خروس ما رو اعصابت بود توله تو ک صبح تاشب شب تاصبح دهنش بازه عرضه بستن دهنشونداری😑😑اینوخوندم یاد همسایه بیشعور خودمون افتادم

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛