2777
2789
عنوان

کیا ولخرجن

643 بازدید | 25 پست

من ولخرجم و همیشه اگه مقداری پول پس انداز کنم خرجش میکنم اعتقاد به این دارم ک اگه پولی جمع کنی و پس انداز کنی باهاش طلا بخری شمش بخری و فلان ... مال تو نیست میمیری بقیه استفاده میکنن ازش مال اونه ک از گلوت بره پایین و بپوشی و خوش بگذرونی باهاش 😑 و ب اینم معتقدم پول همیشه هست ب دست میاد بلخرع ی جوری مشکلی هم پیش بیاد بلخرع پول واسش جور میشه اما اون چیزی ک خواستی و نخریدی همیشه ب دلت میمونه من برعکس همه مردم که پولاشونو پس انداز میکنن هیچ پس اندازی ندارم شاید باور نکنید و درضمن اینم بگم شاغل نیستم ها شوهرم هزینه هامون تامین می‌کنه، کیا طرز فکرشون مثه منه؟ حس میکنم کار خییییلی بدی میکنم ک مثه بقیه پول جمع نمیکنم و از همه عقب موندم 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب مثلا اگه تو یه بحران و سختی مثل ورشکستگی گیرکنی دلت به چی گرمه؟پشتوانه داری

خب خیالم از پدر و مادرم و شوهرم راحته ک همچین بلندپروازییایی میکنم 😂😂😂

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

خب مثلا اگه تو یه بحران و سختی مثل ورشکستگی گیرکنی دلت به چی گرمه؟پشتوانه داری

اینم بگم طلا ام دارم البته هرگز دلم نمیاد بفروشم خدا کنه هرگز محتاج ب فروششون نشم چون دوستشون دارم

تعادل باید رعایت بشه یه بخشی از درآمد باید پس‌انداز بشه،آدم باید به فکر آینده هم باشه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

نه با طرز فکر خسیس ها که همه زندگیشون درگیر یه قرون دوهزار رو حساب کردن هستن موافقم نه با طرز فکر شما. نمیتونی با اطمینان بگی مشکلی پیش اومد پولشم جور میشه

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

اتفاق حادثه بدبیاری هیچ کدوم خبر نمیکنن یهو میبینی باید پس اندازی میداشتی اون وقته که دیر شده

از همین میترسم

اگر یه پشتوانه داشته باشی ک خدایی نکرده اتفاقی افتاد لنگ نمونی کارخیلی خیلی خوبی میکنی ۷۰ ۸۰ سالگیت چیزایی ک جمع کردی به کارت نمیاد روزهای خوبی ک داشتی خاطرات خوبت فقط کنارتن البته تگر بچه دارید ب فکر اینده اونا باشید

"منتظر معجزه ای از طرف الله..."🕊🍃۳۱/۶/۱۴۰۳
اگر یه پشتوانه داشته باشی ک خدایی نکرده اتفاقی افتاد لنگ نمونی کارخیلی خیلی خوبی میکنی ۷۰ ۸۰ سالگیت ...

شوهرم آدم عاقلیه و درآمدش هم خوبه و خیلی خوب پیش می‌ره تو شغلش همه تلاششو می‌کنه پول بیشتری در بیاره از اون بابت خیالم راحته ک بچم بی پول نمیمونه و طلا هم دارم اگه مشکلی پیش بیاد خانوادم و شوهرم هستن و حتی اگه شوهرم پولی احتیاج داشته باشه خواهراش بهش میدن فقط از این نگرانم ک نکنه همه زنا هی پس انداز میکنن من نمیکنم از اونا عقبم