2777
2789
عنوان

کیا ولخرجن

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 25 پست
شوهرم آدم عاقلیه و درآمدش هم خوبه و خیلی خوب پیش می‌ره تو شغلش همه تلاششو می‌کنه پول بیشتری در بیاره ...

درآمد شوهر برای خودشه. برای روزای سخت خودش. منم یه زمانی فکر میکردم با شوهرم تو یه جبهه ایم. اما زهی خیال باطل. دلتو خوش نکن. و آینده نگر باش. حتما برا خودت جدا پس انداز کن

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است

ن من پس انداز میکنم نود و پنج درصد به بالا درامدمو چون به سختی پول در میارم

بجاش سعی میکنم درامدمو‌ ببرم بالا که اون درصد کمی که خرج خودم میکنم برای تمام هزینهام کافی باشه

و اینکه پس اندازمو پسرام میخوام مصرف کنن بعد من که نوش جونشون 

مامان دوتا گل پسر

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

درآمد شوهر برای خودشه. برای روزای سخت خودش. منم یه زمانی فکر میکردم با شوهرم تو یه جبهه ایم. اما زهی ...

از اون لحاظ که اره مگه اینکه خانمی قصد طلاق گرفتن داشته باشه یا کلا از سختی بعد طلاق بترسه اما من متاسفانه کله ام پوکه ب این چیزا فکر نمی‌کنم

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

من قبلا ولخرج بودم...مفهوم ول خرج تو ذهن من یعنی نفهمی چطوری خرج میکنی...الان قشنگ و درست خرج میکنم..

اما کرم و لوازم بهداشتی و واجب و خورد و خوراک خوب را دریغ نمیکنم و هر چی موند پس انداز میکنم...

البته پول من و همسرم خیلی با برکتم هست و با پس انداز  تونستیم چیزای خوبی بخریم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من قبلا ولخرج بودم...مفهوم ول خرج تو ذهن من یعنی نفهمی چطوری خرج میکنی...الان قشنگ و درست خرج میکنم. ...

من میرم بازار هر لباسی دلم بخواد میخرم زیادم میخرم یعنی هزار تومان پس انداز کنم خرجش میکنم نمی‌دونم چجوری پس اندازه کنم ب نظرتون هر بار ۲۰۰ هزار خوبه بردارم خرج نکنم یا کمه؟

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

دقیقا عقب موندی خب، تو کشوری که اصلا اقتصاد توش معنی نداره تا میتونی باید طلا و دلار و ملک بخری و آی ...

مشکل اینه ک ب آینده اعتقاد ندارم دست خودم نیست هی میگم از کجا معلوم همین الان نمیرم 😑😂 ولی واقعا خاک تو سرم البته طلا هم دارم شیش تا النگو و یه انگشتر 

من میرم بازار هر لباسی دلم بخواد میخرم زیادم میخرم یعنی هزار تومان پس انداز کنم خرجش میکنم نمی‌دونم ...

به نظرم آره خوبه.

هر موقع چیزی میخواین بخرین، بپرسید از خودتون که آیا واجبه؟آیا شدیدا دلت میخوادش؟حتی اگر دلتون و چشم تون تو اون مورد بود بازم بخریدش ...این پرسیدن از خودت باعث میشه ضروری و دلچسب ها را بخری و کم کم اصولی تر خرید کنی...

مثلا من بافت داشته باشم، بافت دیگه ای نمیخرم مگر اینکه بافت قبلی ام را استفاده نکنم...اگر استفاده نکنم سریع میدمش بیرون...چوم انرژی وسایلی که استفاده نمیشن خیلی منفی هست...

در جهان انگار کسی نیازش داره ولی من محبوسش کردم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من برعکس تو اهل پس انداز کردنم پون بلند پروازم و دوس دارم ی خونمونو دوتا خونه کنیم دو تا خونه را بهش ویلا اضافه کنیم، 

تهشم هم خودم لذت دارایی هامو میبرمم همم برا غریبه به ارث نمیزارم برای رفاه فرزاندام میزارم. 

و درواقع میتونم بگم خیلی ادمی هستم ک به پس انداز کردن اهمیت میده،  وبه خورد خوراکمم خوب میرسم، لباسمم اصولا بهش میرسم،  البته من چون خودم شاغلم میتونم همه ایما را باهم هندل کنم 

شوهرم آدم عاقلیه و درآمدش هم خوبه و خیلی خوب پیش می‌ره تو شغلش همه تلاششو می‌کنه پول بیشتری در بیاره ...

ببین یه پس انداز مخفی خوبه ولی داشته باشی از خودت ک شوهرتم ندونه واجب واقعا اما اگ وضعتون خوبه حالا ولخرجیم اصلا نه اما نزار چیزی ب دل خودت وبچت بمونه 

"منتظر معجزه ای از طرف الله..."🕊🍃۳۱/۶/۱۴۰۳