2777
2789
عنوان

نقطه ضعفتون تو زندگی مشترک چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 57 پست
ای کاش ای کاش ای کاش درست تربیت کنیم بچه‌هامونو که اینجوری دختر یا پسر یکی دیگه رو آزار ندن.یه لحظه ...

اسی کاش نمیخوندم تاپیکتو، هزار تا دعوای بدتر خونده‌م توی این نی‌نی‌سایت ولی نمیدونم چرا برای شما اینجور اشکام داره میریزه. حس کردم مظلوم گیرت آورده.

اگه آدمه، یه بار که عصبانی نیست، بشین براش از حست بعد از این اتفاق بگو. بگو چقدر آسیب دیدی، چقدر غصه خوردی. شاید دفعهٔ بعد بتونه خودشو کنترل کنه.

من در این کارش چهرهٔ پدر یا مادرش رو دیدم که توی بچگیش با چک و لگد میزدنش.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
عزیزم 🥲🫂خب اینطور که وضعیت بدتر میشه همسرتون سو استفاده میکنه این چه زندگیه بی دلیل حتی یه سیلی هم ...

چندین مرتبه این کارو کردم چه فایده 

دلم یه, شادی از ته دل, میخواد.. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خود منی💔💔💔 با این تفاوت که من بابام فوت شده. فقط مامانم هست. نمیتونم چیزی بهش بگم فشارش میره بالا حالش بد میشه😔

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اسی کاش نمیخوندم تاپیکتو، هزار تا دعوای بدتر خونده‌م توی این نی‌نی‌سایت ولی نمیدونم چرا برای شما این ...

میگم خیلی هم گفتم اونم میگه من اگه بخوام بزنمت نمیتونی از رو زمین بلند شی اینا که میزنم که زدن نیست ...

نمیشه اگه بگم مامانم حالش بد میشه ممکنه اگه رابطه ماهم درست شه تا ماه ها این استرس باهاش بمونه

اسی حس کردم منی، چون منم مادرم اضطراب داره هیچی نمیتونم بهش بگم بابامم بی نهایت سادست.البته شوهرم تاحالا نگفته برو خونه بابات. بگه سر و تهشو یکی میکنم میندازم بره وردل ننش 

چندین مرتبه این کارو کردم چه فایده

عی بابا 

الهی خواهر درست بشه 

ایشالا که من بعد همیشه شاد باشین 

باهاشون صحبت کن تو موقعیت مناسب 

درک نمیکنم بعضی آقایونو 

کاش اخلاقشون خوش بود 

مگه زن چی میخواد از زندگی

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

دقیقا مثل جمعه من که داشت خفه م میکرد 

بخاطر یه در دیر باز کردن 

ولی من میدونم از کجا عقده کرده بود چون دیگه علاقه ای به برقراری رابطه باهاش ندارم بهش فشار اومده بود

بنظرم برو اداره پلیس بگو شوهرم منو از خونه بیرون کرده جایی رو ندارم برم با مامور برمی‌گردی خونت شوهر ...

نه عزیزم از خونه ک بیرونم نکرده الان خودم زدم بیرون اون خونس نمیتونه جلو برگشتنم به خونه رو بگیره ولی بیشتر از این ناراحتم که اینجوری دست میذاره رو نقطه ظعفم

ببخشید گلم شما تو یکی از تاپیکات گفته بودی کلاس نهمی واقعا کلاس نهمی؟

😅😅😅😅😅

چی بگم 

یعنی وقتی عضو شدم کمتر از ده سال داشته ام ؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

اون که اخلاقش ترکش نمیشه توهم نگران مادرت هستی پس برو خونت اگه قصدت ادامه زندگی بهش محل نده

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

نقطه ضعف من خانواده ام هستن

متاسفانه همسرم و خانواده اش هم از همین موضوع سو استفاده میکنن

البته همسر من مثل مال شما دعوایی نیست و سکوت میکنه

ولی زمانایی که حرفی خلاف میل خانواده اش بزنم تهدیدم میکنه به اینکه به مامانم میگه 

مامان منم مث مال شما استرسی کوچکترین چیزی رو گنده میکنه بعد فشارش میره رو 20 بدبختمون میکنه

مادرشوهرم این موضوع رو فهمیده هر وقت میخواد منو زیر پای دخترش له کنه از همین حربه استفاده می کنه

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

عی بابا الهی خواهر درست بشه ایشالا که من بعد همیشه شاد باشین باهاشون صحبت کن تو موقعیت مناسب درک نمی ...

اخلاقش در کل بد نیست ولی عادت کرده وقتی ازم حرص میخوره دست بلند میکنه روم