سلام خانما میشه من یه دختر جوون هستم و عاشق این که آیندمو بسازم ،
ازتون میخوام نصیحت یا راهنمایی برای اینکه چطوری یه دختر با شخصیت و خوب باشیم رو بهم بگید
متشکرم از همه گی 😍
یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). میدونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). میدونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
خود واقعیت باش و خوش قلب و خوش زبون...با این خصوصیات تو دل همه جا داری و راه همیشه برات بازه
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خود واقعیت باش و خوش قلب و خوش زبون...با این خصوصیات تو دل همه جا داری و راه همیشه برات بازه
مرسی عزیزم ❤️
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
مغرور باش به چیز هایی که داری. سخت اعتماد کن که لطمه نخوری. زود ازدواج نکن. تا میتونی مدرک های مختلف واسه ایندت جمع کن که رزومه بشه واست. درستو تا میتونی ادامه بده. کرمپودر نزن بجاش هرروز ضد آفتاب بزن. بجای آرایشای غلیظ به پوستت رسیدگی کن. یه رشته ورزشی یه هنری رو ادامه بده. به خدا و دینت نزدیک تر شو سعی کن راجبش اطلاعات کسب کنی. سعی کن با خانوادت بهتر باشی. ادب رو رعایت کنی و یاد بگیری چجوری احساسات و عواطفت رو کنترل کنی💕
مغرور باش به چیز هایی که داری. سخت اعتماد کن که لطمه نخوری. زود ازدواج نکن. تا میتونی مدرک های مختلف ...
مرسی بابت نظر خوبت❤️
خودت باش این از همه مهم تره.برای راضی نگه داشتن کسی فیلم بازی نکن که به شخصیت دلخواه اون تبدیل بشی
ممنونم