2777
2789
عنوان

جای من بودید چیکار میکردید علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 26 پست
انگار حتما همون روز باید بیان خب جمعه بیاید

دیگه ببین چیکار میکنه تو فعلا یه رو خودت نیار

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگار حتما همون روز باید بیان خب جمعه بیاید

دیگه ببین چیکار میکنه تو فعلا یه رو خودت نیار

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

الان بخوای درک کنی تا آخر باید درک کنی و تو لیستش نفر آخر باشی خود دانی

گفتم بزار بپرسم شاید من خیلی حساسم 

تازه هفته پیش قرار بود بیاین ک کنسل کرد خودش گفت بابام نیستش حالا نمیدونم راست یا دروغ 

ولی این هفته کنسل شه بلاکش میکنم 

من تو مالی بسازم ولی ابن حرکت یعنی مادرش میخاد ب من بفهمونه راضی نیستم

خب دیدی ک گلم دوستانم نظرشون همین بود از همین اول درک کردن گذشت رو بخای بنا بزاری تااخرش همینه اینو یادت نره باید اولویت باشی نه صرفا یه گزینه اولویتش اگر باشی تولد ک هیچی هر جا دیگه ای هم باشه باید انتخابش تو باشی این ک یه تولد ساده است الانم سیاست داشته باش اصلااااا ن به روی خودت بیار نه هیچی انگار ن انگار مثل همیشه ببین خودش قصدش اینه ک چیکار کنه 

"منتظر معجزه ای از طرف الله..."🕊🍃۳۱/۶/۱۴۰۳
خب دیدی ک گلم دوستانم نظرشون همین بود از همین اول درک کردن گذشت رو بخای بنا بزاری تااخرش همینه اینو ...

اره همه اینا میدونم قبولم دارم 

همه اینام حس کردم خودم 

فقط میدونی استرس چی دارم ما چون دوست بودیم مامانم راضی نیست از اینکه این هفته نیاد خاستگاری منم کلا تمومش کنم نمیدونم ب مامانم چ جوابی بدم که ضایع نشم 

اره همه اینا میدونم قبولم دارم همه اینام حس کردم خودم فقط میدونی استرس چی دارم ما چون دوست بودیم مام ...

چ شرایط بدی توکل کن به خدا حالانهایتم نیان مامانت یه هفته حرص میخوره تموم میشه میره

"منتظر معجزه ای از طرف الله..."🕊🍃۳۱/۶/۱۴۰۳
چ شرایط بدی توکل کن به خدا حالانهایتم نیان مامانت یه هفته حرص میخوره تموم میشه میره

ن مامانم از خداشه کنسل شه😂

ولی شماهم دختری درک میکنی چی میگم آدم دوست نداره جلو خانواده خودشم ضایع شه 

همینو بگو اگه بازم گفت نه دیگه واقعا قیدشو بزن

ببین هیچی نگفته اینا همه حسای منه 

الان بجای اینکه راجب خاستگاری صحبت کنه دیدی مثلا بگه این گل بگیرم شیرینی چی لباس چی بپوشم از این حرفا دهنشو بسته با موچین باید حرف بکشی 

مثلا سوالی کنی ازش فقط میگه اره یا ن 

ببین هیچی نگفته اینا همه حسای منه الان بجای اینکه راجب خاستگاری صحبت کنه دیدی مثلا بگه این گل بگیرم ...

چیزی تا آخر هفته نمونده.باید تکلیفو روشن کنه.

فکر می کنم با خونوادش درگیره.از این اتفاقا زیاد میفته.

انشالله هر چی خیره برات پیش بیاد