2777
2789

قرار بود هفته پیش بیان تاخیر افتاد این هفته 

منم به مادرم خبر دادم 

حالا دیروز دوستش تو گروه نوشته زنگ میزنم به مادرت واسه تولدم همون روزی که میخان بیان خاستگاری دعوت کرده 

هم دوستشه هم فامیل 

حالا ب من چیزی نگفته فقط حس میکنم 

اگه تاخیر افتاد باید رفتار چجوری باشه؟؟؟؟

دوستت میخواد بیاد خواستگاری تولدش هست چی شد نفهمیدم

من با یکی دوستم میخاد بیاد خاستگاری 

حالا دوست اون که فامیلشونم هست تولدشه میخواد باغ بگیره همه دعوت کرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفهمیدم چی شد

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

نفهمیدم چی شد

ببین 😂

فکر کنم کسی نفهمیده نظر نداده 

من با ی پسره دوستم میخاد این هفته بیاد خاستگاری 

حالا فامیلشون همون روز تولد دعوتشون کرده خانوادگی 

حالا من حس میکنم بخاد کنسل کنه 

ببین 😂فکر کنم کسی نفهمیده نظر نداده من با ی پسره دوستم میخاد این هفته بیاد خاستگاری حالا فامیلشون ه ...

دیگه اگر بخواد بخاطر مهمونی خواستگاری بهم بزنه اصلا ولش کن

ببین 😂فکر کنم کسی نفهمیده نظر نداده من با ی پسره دوستم میخاد این هفته بیاد خاستگاری حالا فامیلشون ه ...

اصلا شرایط جالبی نیست خب میتونه عصر بیاد خاستگاری شب بره تولد یا برعکس

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

اگر همین اول راهی واسه یه تولد تو رو کنسل کنه ک دیگه هیچی

"منتظر معجزه ای از طرف الله..."🕊🍃۳۱/۶/۱۴۰۳

خب دعوته دیگه چیکار کنه؟ باید بره

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خب دعوته دیگه چیکار کنه؟ باید بره

همکارمم همین میگه ولی من میگم میتونه بگه جایی کار دارم 

و این حسم واقعیت تبدیل شه کلا کنسلش میکنم 

از این طرفم ابروم جلو مامانم میره

اگر همین اول راهی واسه یه تولد تو رو کنسل کنه ک دیگه هیچی

الان اخلاقمو خیلی خوب کردم اصلا هیچی نمیپرسم فقط دوست دارم این حسم درست در بیاد بلاک میکنم ی رابطه ۲سالرو