777yasabi مدیر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 2223 عنوان دلیل بحث و قهرتون تو نامزدی | مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 56 پست تو دوره نامزدی سر چی بیشتر با هم دعوا میکرین؟و چن روز طول میکشید؟ کی میومد منت کشی آقای قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا 1403/07/16 | 12:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
azukargirl عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 16104 مثلا چرا دیر بهم زنگ زدی یا پیام دادیچرا نمیای بریم بیرون حوصلم سررفته من که همش از دوری بود وگرنه ا ... حالا ممکنه بر عکسش باشه و پسر نسبت ب دختر بی توجهی کنه 😘Thanks GOD
777yasabi مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 2223 مثلا چرا دیر بهم زنگ زدی یا پیام دادیچرا نمیای بریم بیرون حوصلم سررفته من که همش از دوری بود وگرنه ا ... ن اینا بحثه من دعواااا میگم کهمو جر بدین آقای قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا
khanoumiiii عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 2168 بخاطر اینک نمیزاشتی قهر میکرد؟بعد چجوری اشتی میکردین؟؟؟ ن بابا اصن مهم نبودم ک بخوام قهر کنم نکنم قهر میکردم بازم فک میکرد اگه رابطه داشته باشیم اوکی میشیم هنوزم همونه اصن مهم نیستم🥲 اگه خدا بخواد میشه
azukargirl عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 16104 دومی فککنم مال ما هم کات شد😂 خدا نکنهخب حالا کدوم گزینه بهتره؟؟ 😘Thanks GOD
mohiziba عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 1190 دعوای بد چن روزه هم کردین؟منو بهن گف از ماشینم پیاده شو😭😭 نگران نباش منم مرحله نامزدیم هربار اشتباه داشتیم گفتم برنمیگرده ، خودش برگشت تازه ب غلط کردن هم افتاد ،، بعد ۳.۴ روز بستگی ب مغرور بودن اون فرد داره ، دلش تنگ شده متوجه اشتباهش میشه برمیگرده اصلا ناراحت نشو
nilaali عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 2548 دعوای بد چن روزه هم کردین؟منو بهن گف از ماشینم پیاده شو😭😭 چرا گفت پیاده شو؟؟؟من قبل عقد یه مشکل پیش اومد واسم خیلی حالم بد بود حس میکردماونم مثل قبل دوسم نداره شب پیام دادم بیا چیزایی که گرفتی رو ببر و برو واسه همیشه نمیخوامت🥺خییییلی ناراحت شد و دو روز سمتم نیومد مامانم فهمید زنگ زد بهش اومد و منم عذرخواهی کردم در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
azukargirl عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 16104 ن بابا اصن مهم نبودم ک بخوام قهر کنم نکنم قهر میکردم بازم فک میکرد اگه رابطه داشته باشیم اوکی میشیم ... پس قهر هاتون سره چی بود؟؟ 😘Thanks GOD
mmmmmoooobbbbiiiinna عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 11691 الان نامزدم عقدم بیشتر دعواهامون بخاطر اختلاف فرهنگی و رسوماته و البته یه سری حساسیت های شوهرم کلا بحثمون برای همون موقع هستش یعنی بشه یساعت یا دو ساعت و همون موقع تموم میشه من شاید قهر کنم ولی همون موقع شوهرم معذرت خواهی میکنم کلا طول نمیکشه نلایک
mry614 عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 1896 دخترا یه سوال:بعد از کات بهترین روش کدومه؟استوری شاد و طنز گذاشتن؟یا کلا اوشون رو هاید کردن ک نبینه؟ ... 3 کلا انفالو ریموش کنی عزیزمکات اگه کردید دیگه دلیلی نداره همو داشته باشید
nilaali عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 2548 حالا ممکنه بر عکسش باشه و پسر نسبت ب دختر بی توجهی کنه همه چیز هست میدونی عزیزم دونفر از دو جنس مخالف با دوخانواده متفاوت همیشه بحث و ناراحتی هستمهم اینه بی احترامی صورت نگیره و زود برطرف بشه ناراحتی در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
mmmmmoooobbbbiiiinna عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 11691 دخترا یه سوال:بعد از کات بهترین روش کدومه؟استوری شاد و طنز گذاشتن؟یا کلا اوشون رو هاید کردن ک نبینه؟ ... کات یعنی تموم ریمو و انفالو کردن بهترین کاره نلایک
777yasabi مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 2223 خدا نکنهخب حالا کدوم گزینه بهتره؟؟ اصلا محلش نذار چن روزه کات کردی آقای قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا
777yasabi مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 2223 چرا گفت پیاده شو؟؟؟من قبل عقد یه مشکل پیش اومد واسم خیلی حالم بد بود حس میکردماونم مثل قبل دوسم ندا ... میترسم دیگه نیاد اهه قبلا هم سه ماه قهر بودیم من محلش نذاشتم اگه تلافی کنه چی آقای قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا
azukargirl عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 16104 کات یعنی تموم ریمو و انفالو کردن بهترین کاره اون استوریها رو سین میزنهنمیدونم فازش چیه؟ 😘Thanks GOD