2777
2789
عنوان

دلیل بحث و قهرتون تو نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 56 پست
مثلا چرا دیر بهم زنگ زدی یا پیام دادیچرا نمیای بریم بیرون حوصلم سررفته من که همش از دوری بود وگرنه ا ...

ن اینا بحثه من دعواااا میگم ک‌همو جر بدین

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر اینک نمیزاشتی قهر میکرد؟بعد چجوری اشتی میکردین؟؟؟

ن بابا اصن مهم نبودم ک بخوام قهر کنم نکنم قهر میکردم بازم فک میکرد اگه رابطه داشته باشیم اوکی میشیم 

هنوزم همونه اصن مهم نیستم🥲

اگه خدا بخواد میشه 
دعوای بد چن روزه هم کردین؟منو بهن گف از ماشینم پیاده شو😭😭

نگران نباش منم مرحله نامزدیم هربار اشتباه داشتیم گفتم برنمی‌گرده ، خودش برگشت تازه ب غلط کردن هم افتاد ،، بعد ۳.۴ روز بستگی ب مغرور بودن اون فرد داره ، دلش تنگ شده متوجه اشتباهش میشه برمیگرده اصلا ناراحت نشو

دعوای بد چن روزه هم کردین؟منو بهن گف از ماشینم پیاده شو😭😭

چرا گفت پیاده شو؟؟؟

من قبل عقد یه مشکل پیش اومد واسم خیلی حالم بد بود حس میکردم‌اونم مثل قبل دوسم نداره 

شب پیام دادم بیا چیزایی که گرفتی رو ببر و برو واسه همیشه نمیخوامت🥺

خییییلی ناراحت شد و دو روز سمتم نیومد مامانم فهمید زنگ زد بهش اومد و منم عذرخواهی کردم 

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

الان نامزدم عقدم 

بیشتر دعواهامون بخاطر اختلاف فرهنگی و رسوماته 

و البته یه سری حساسیت های شوهرم 

کلا بحثمون برای همون موقع هستش یعنی بشه یساعت یا دو ساعت و همون موقع تموم میشه 

من شاید قهر کنم ولی همون موقع شوهرم معذرت خواهی میکنم کلا طول نمیکشه

نلایک
دخترا یه سوال:بعد از کات بهترین روش کدومه؟استوری شاد و طنز گذاشتن؟یا کلا اوشون رو هاید کردن ک نبینه؟ ...

3 کلا انفالو ریموش کنی عزیزم

کات اگه کردید دیگه دلیلی نداره همو داشته باشید

حالا ممکنه بر عکسش باشه و پسر نسبت ب دختر بی توجهی کنه

همه چیز هست میدونی عزیزم دونفر از دو جنس مخالف با دوخانواده متفاوت همیشه بحث و ناراحتی هست

مهم اینه بی احترامی صورت نگیره و زود برطرف بشه ناراحتی

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
چرا گفت پیاده شو؟؟؟من قبل عقد یه مشکل پیش اومد واسم خیلی حالم بد بود حس میکردم‌اونم مثل قبل دوسم ندا ...

میترسم دیگه نیاد 

اهه قبلا هم سه ماه قهر بودیم من محلش نذاشتم اگه تلافی کنه چی

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا