2777
2789
عنوان

دلیل بحث و قهرتون تو نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 56 پست
پس قهر هاتون سره چی بود؟؟

همون ک خیلی میموند خونه ما مثلا دو سه هفته بعد خیلی تابلو هم رابطه میخواست بابام ناراحت میشد میگفت تقصیر توعع شوهرمم ناراحت میشد میگفت دروغ میگی اونا ناراحت نیستن ازم 

اگه خدا بخواد میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اینا بحثه من دعواااا میگم ک‌همو جر بدین

نه خدانکنه همو جر بدیم 🤣🤣🤣

شوهرم خییییلی عاقلانه و پخته است من دعوا میکنم میگه دعوا کن فک کردی منم دعوا میکنم؟؟؟نه من دوست دارم هرچی میخوای تو بگو

همچین خجالت زده و شرم زده میشم 

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
همون ک خیلی میموند خونه ما مثلا دو سه هفته بعد خیلی تابلو هم رابطه میخواست بابام ناراحت میشد میگفت ت ...

ینی چی تابلو رابطه میخواست؟رابطه کامل داشتین؟

ینی خانوادت متوجه میشدن؟

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا
میترسم دیگه نیاد اهه قبلا هم سه ماه قهر بودیم من محلش نذاشتم اگه تلافی کنه چی

عقدین؟؟؟؟

چرا سه ماه؟؟؟

ما نهایت چندساعت اونم شوهرم سرکار بود وگرنه چندساعتم طول نمیکشید

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
من تموم کردمنمیزاشت برم، چندبار هم اومد منتکشیبعدش الان اوشون بی محلی میکنه و رفته تو قیافهفقط استور ...

سر چی کات کرذی؟

بنطرت مال منم میاد منت کشی؟خیلی دعوامون بد بودا

تا حالا کلا دوبار دعوا کردیم یه بار سر اینکه گفت تنهایی حق نداری بری بیرون دومیش هم سر اینکه بهم گفت اگه عصبیم کنی سرت داد میزنم همین دوبار بود که اولی نصف روز طول کشید دعوامون دومی هم دو سه روزی بود یه بار اون پاپیش گذاشت یه بار هم من 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
عقدین؟؟؟؟چرا سه ماه؟؟؟ما نهایت چندساعت اونم شوهرم سرکار بود وگرنه چندساعتم طول نمیکشید

چون خیانت کرد. 

چون خیانت کرد.

ای بابا😓

سر چی کات کرذی؟بنطرت مال منم میاد منت کشی؟خیلی دعوامون بد بودا

گفت بیا ببیمنت

با لحن بد گفت بهم برخورد نرفتم

بعد دعوامون شد، اومد گفت قراره با فلان رفیقت که دشمن خونی منه و خیلی حسوده و زیاد سعی کرده مارو بهم بزنه و خودش رو بکنه تو پاچه این اقا، بیشتر معاشرت کنم و باهاش تیک و تاک زده بود

از لج من و دراوردن حسادتم گفت

منم نتونستم تحمل کنم تمومش کردم

😘Thanks GOD 
بنظرت باز برمیگرده؟خیلی بد دعوا کردیم ناراحتم واقعا

تو خیانتش رو بخشیدی؟

جبران کرد؟؟