2777
2789
عنوان

کاهش وزن

172 بازدید | 22 پست

به خدا مگه شما چیتون از اینا کمتره معجزه ای در کار نیست فقط حداکثر یک سال زمان بزارید و به زندگی جدیدتون سلام کنین

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

دقت کردین آدم وقتی چاق میشه پیر به نظر میاد؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقت کردین آدم وقتی چاق میشه پیر به نظر میاد؟

دقیقا عین خواهر عقب مونده ی من قدش ۱۵۷ وزنش ۷۰ میگه میخوام چاق تر بشم انقدم ذوق داره 😐🙃

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

اینا همشون جراحی کردن عزیزم از بدناشون مشخصه فقط با رژیم اینجوری نمیشه

رژیم گرفتن ورزش کردن بعدا پوستای اضافی رو جراحی کردن 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

دقیقا عین خواهر عقب مونده ی من قدش ۱۵۷ وزنش ۷۰ میگه میخوام چاق تر بشم انقدم ذوق داره 😐🙃

من قدم ۱۵۸ وزنم ۵۹ خیلی خوش اندام و شیکم . بهش بگو چاقی عوارض زیادی داره مریض میشی بیماری زنونه، فشارخون دیابت کلسترول... همه چی میگیری ها

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
من قدم ۱۵۸ وزنم ۵۹ خیلی خوش اندام و شیکم . بهش بگو چاقی عوارض زیادی داره مریض میشی بیماری زنونه، فشا ...

سر همین موضوع چاقی و لاغری خیلی ناجور دعوامون شد مدت طولانی قهر بودیم دیگه اصلا باهاش کاری ندارم کلا از هرنظر مغز نداره راحته 😐

همون دیگه بازم جراحی کرده

بله اما مهم اون اراده ی قوی بودنشونه که کلی ورزش کردن و رژیم گرفتن نه یکی مثل جاریم ۱سال از من کوچکتره همه فکر میکنن جای مامانمه از بس میخوره و اصلا براش مهم نیست عین شتر کوهان دراورده اراده خیلی مهمه من کلیپ های ورزشیشون رو دیدم واقعا سختی میکشن تا ب این مرحله میرسن

سر همین موضوع چاقی و لاغری خیلی ناجور دعوامون شد مدت طولانی قهر بودیم دیگه اصلا باهاش کاری ندارم کلا ...

ولش کن خودش یه روز پشیمون میشه ولی اون موقع خیلی دیره.لاغر کردن خیلی خیلی سخته پدر آدم درمیاد بخواد چندکیلو لاغر بشه 😭

ولش کن خودش یه روز پشیمون میشه ولی اون موقع خیلی دیره.لاغر کردن خیلی خیلی سخته پدر آدم درمیاد بخواد ...

نزدیکه ۴۰ سالشه و اصلا قصد لاغری نداره😂😂😂

نزدیکه ۴۰ سالشه و اصلا قصد لاغری نداره😂😂😂

🤭