2821
2789
دقیقا عین خواهر عقب مونده ی من قدش ۱۵۷ وزنش ۷۰ میگه میخوام چاق تر بشم انقدم ذوق داره 😐🙃

والا منم که ثپلم اصلا حس خوبی ندارم واقعا لاغری خیلی قشنگتره

معجزه خود تویی ...🩵🌱

والا منم که ثپلم اصلا حس خوبی ندارم واقعا لاغری خیلی قشنگتره

دقیقاااا خدایی لاغری خیلی شیکه 😎👌

تپل یا چاق باشی مخصوصا قد کوتاه اصلا جذابیت نداره ...

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولی خب خوبم نیس به تپلا توهین کنه ادم مال بعضیا ژنتیکی هست مثل خودم🙃

وای هانی نهههه

من قصدم توهین یا چنین چیزی نبود ببخشید ناراحت نشیا✨️💖💕💖

اره دقیقا خیلیاااا خیلیااااا این ژنتیک بدنشونه خیلیا میان میگن که هر کی اضافه وزن داره و چاقه ناشی از تنبلی و پرخوریه اینطور نیست خیلیا هستن که به خاطر ژنتیک بدن مصرف دارو یا هورمون های بدنشونه

مهم ترین بحث اینجا سلامتیه که خب وزن ایده ال یه فاکتور اصلیه دیگه اینم نمیشه منکرش شد که فیت بودن اعتماد به نفس میاره

صرفا قصدم انگیزه دهی بود چون هیچ چیز جدا مهم تر از سلامتی نیست💕

🫶

وای هانی نههههمن قصدم توهین یا چنین چیزی نبود ببخشید ناراحت نشیا✨️💖💕💖اره دقیقا خیلیاااا خیلیااااا ...

اره عزیزم میدونم ولی خب من مثلا خانواده بابام همشون چهارشونه ان خب این یه چیز ژنتیکیه

معجزه خود تویی ...🩵🌱

اکثرشون همراه رژیم عمل معده هم انجام دادن.

اره خیلیا انجام میدن اما به شخصه میگم این عمل ها برای وزن های خیلی بالا که حتی توان تکون خوردنم ندارن به وجود اومدن ولی این که میشه از راه درستش به تناسب رسید قابل انکار نیست چند ساله باشگاه میرم خب دیدم ادمایی که حدودا همین وزن ها رو داشتن الان فیت فیتن این عکسا رو گذاشتم صرفا جهت انگیزه دهی یه قبل و بعد کاری به فرایندش نداشتم ولی ماشالا اینجا همه فکر میکنن تنها راه عمله با این که خیلیاشون هم اینقدر چاق نیستن که بخوان با عمل لاغر شن🥸

🫶