2821
2789
عنوان

این چشهههه

193 بازدید | 13 پست

بچه ها من با یه اقاییم یسالو نیم این خیلییییییی حسود دلش میخاد خوشحالیم ناراحتیم همههه چیم با خودش باشه اذبت میشه حتی با یه خانوم صمیمی باشم 

.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حسود نیست کنترلگر هست اینا همونایی هستن که بعدا زنشون از دیدن فامیل و دوستاش و حتی دیدن خودش تو آیین ...

اتفاقا خودش میگه ک بعدا نمیخام بدون من جایی بری حتی دانشگاه باشگاه کلاس خودم میبرمت میارمت ولی به لباسو ارایشو اینا گیر نمیده

.

این اقاکنترلگره محرومت میکنه از خیلی چیزا بخدا افسردت میکنه..باغث میشه پیشرفتی نداشتع باشس..استقلال مالی،اجتماعی همه چیی رو ازت میگیره اونوقت تو میمونی و یه زنذگی یکنواخت و بی انگیزگی و اعصاب خطشه دار..تورو قران بزن به هم باهاش..گاهی خدا دست ادمارو رو میکنه که بفهمیم انتخاب اشتباهیه امابخاطر وابستگی سرنوشت خودمونو خراب میکنیم..منطقی باش این مرد زن زو پیر و منزوی میکنه

اتفاقا خودش میگه ک بعدا نمیخام بدون من جایی بری حتی دانشگاه باشگاه کلاس خودم میبرمت میارمت ولی به لب ...

اسی متاسفانه باید بدونی کسی که این حرفو میزنه یعنی جنس زن رو به عنوان انسان نمیشناسه

اگه ایندت برات مهمه باید به خودت بیای

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم