2777
2789

التماسش میکردم با راهکارای مختلف که همزمان هم  به خواسته هاش برسه همم از من جداشه ولی هربار میگفت نه طلاق نمیدم...

زد بچه دار شدم شغلمو درسمو کلی موقعیتمو از دست دادم بماند این همه سالم از زندگی مشترک وعمرم گذشتو

الانا فهمیدم که چندساله عاشقه یه نفر دیگس و عشقش از ایناس ک نمیشه بهش برسه‌‌.‌..

چرا واقعا اینکارو باهام کرد من که زورش نکردم بامن باشه اصلا من حتی بهش پیشنهاد فرار با اون دخترو دادم  که اگه شدنی هم نیست رابطشون برن فرار کنن باهم 

من چون سنم کمه ادمی هم نیستم ک خودمو بگیرم ولی ظاهری واینا همه چیم خیلی اوکیه همین چند وقت پیش یه پسری ک موقعیت شغلیش عالی بود ۲۶ سالش بود  بهم پیشنهاد داد من رد کردم خیلی پیش میاد اینطوری ولی واقعا چرا یکی با زندگی ادم بازی میکنه 

من ک ازخدام بود جداشم وقتی نمیخواست منو میرفت خب 

قبل بچه دار شدن قبل همه این سالا اصرار میکردم ک جداشیم ولی قبول نمیکرد مگه این ادم مریضه خب نمیخوای برو پی زندگیت چرا داعم دروغ میبافی جالبش اینه خانوادشم راضین به جدایی و موقیت شغلیشو اجتماعیشم به هم نمیریزه اگه جدا شه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من استارتر شمارو نمیگم 

ولی تو زندگی که طرف بهم علاقه نداشته باشه کنسله برام 

یعنی دوس داشتن از آب و خوردن هم برام مهم تره 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

منظورت از موقعیت شغلی اون پسر ۲۶ ساله 

چی بود شغلش؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

ببین یه هورمون چیکار میکنه با ادم اخه اصلا عشق واقعی نیس تلقینه

امضات  لایک داره. 

منم میترسم افغانیا بیان ایرانو بگیرن ازمون. قضیه فلسطین و اسرائیل بشه راه دادن تو کشورشون آخرشم خودشونم انداختن بیرون

موقعیت دارم دلم به حال بچه میسوزه این که گناهی نکرده

بچتو لطفا خودت بردار

ببین یه هورمون چیکار میکنه با ادم اخه اصلا عشق واقعی نیس تلقینه

دقیقا این ادم که انقدر عاشقه اون دختره یه زمانم عاشقه من بود من میدونم  حتی اگه بهشم برسه همون بلایی رو سرش میاره که سر من اورد منتهی مغلطه میکنه و حقیقتو انکار

دقیقا این ادم که انقدر عاشقه اون دختره یه زمانم عاشقه من بود من میدونم حتی اگه بهشم برسه همون بلایی ...

با دختره کجا آشنا شده؟

یعنی چی...انگار نه انگار متاهلین..یعنی چی فرار کنه ....یکم غیرت رو هم ندارین!؟.شما خودت برو قهر بعدش ...

اخه کسی که نمیخواد زندگیو اونه نه من 

وقتی یکی دیگرو میخواد اونه که باید بره از زندگی 

من این وسط چیکاره ام که چون نمیتونه به اون طرفش برسه بزور با من مونده