عزيزم بيماريه خيلي بدي و خطرناكي نيست اصلا،هميشه بايد بدنتو چرب نگهداري ،مخصوصا سر زانو و آرنجتو با كرم مرطوب كن،دكتر بهت يه كرم كورتن ميده اگه يه جايي از بدنت شد بزني كه دوروزه از بين ميره ،ولي خب هميشه ممكنه دوباره به وجود بياد
❤️تکه ای از من نیستی،تمام منی،دوستت دارم همسر عزیزم❤️
بستگی به شدت بیماری پماد قرص امپول تجویز میکنن. از غذاهای چرب دوری کن از ادویه دوری کن از سرخ کردنی دوری کن. سبزیجات زیاد مصرف کن...محل بیماری با لباس یا هرچیز دیگه دچار سایش نشه...همیشه مرطوب نگهش دار استرس تشدیدش میکنه از استرس دوری کن....خارش داشت نخارونش بدتر میشه..صابون بدون بو و اسانس استفاده کن. مثل صابون بچه ساده فیروز...
من از داروهای کاملا گیاهی استفاده کردم، یه پودری هست به اسم افتیمون که هم ساده ش هست هم پرتقالی که بنظر من پرتقالی مزه بهتری داره، صبح ناشتا 3ق غ با آب قاطی میکردم میخوردم، و یه قطره ای بود
خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
من که واسه این مشکل رفتم اون عطاری به من گفت شما بواسیر داری؟ گفتم بله و گفت یکی دیگه از مشکلاتی که باعثش کبد چرب هست بواسیره، باورتون میشه بعد مصرف داروها بواسیرمم که چندین سال باهاش درگیر بودم کامل خوب شد؟
خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
بنظر من برید تو گوگل و اسم داروهایی که بهتون گفتم و بزنید تا یکم ذهنتون به این داروها باز بشه و با خیال راحتتری برید عطاری، البته شاید داروخانه هم داشته باشه