roksaaana مدیر عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 164 عنوان کمکم کنید لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 29 پست کسی میدونه بیماری پوستی صدفی چجوری درمان میشه؟؟ ♥جوری زندگی کن که حسرت هیچ حرف نزده،کار نکرده،یاجای نرفته به دلت نمونه♥ 1396/08/08 | 15:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تاتی8 عضویت: 1394/03/03 تعداد پست: 1525 من الان چهار ماهه کامل خوب شدم و داروهامو کنار گذاشتم😊 خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
تاتی8 عضویت: 1394/03/03 تعداد پست: 1525 رفتی استارتر؟ اینهمه حرف زدم 😟😩😎😜😛 خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
roksaaana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 164 پسوريازيس؟ اره همون ♥جوری زندگی کن که حسرت هیچ حرف نزده،کار نکرده،یاجای نرفته به دلت نمونه♥
roksaaana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 164 برو دکتر مامانم اینطوری شده رفته دکتر اما گفته شاید با این پمادا درست شه ♥جوری زندگی کن که حسرت هیچ حرف نزده،کار نکرده،یاجای نرفته به دلت نمونه♥
roksaaana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 164 عزيزم بيماريه خيلي بدي و خطرناكي نيست اصلا،هميشه بايد بدنتو چرب نگهداري ،مخصوصا سر زانو و آرنجتو با ... اره یه کرمه ساختنی داده ♥جوری زندگی کن که حسرت هیچ حرف نزده،کار نکرده،یاجای نرفته به دلت نمونه♥
roksaaana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 164 بستگی به شدت بیماری پماد قرص امپول تجویز میکنن. از غذاهای چرب دوری کن از ادویه دوری کن از سرخ کردنی ... ممنون عزیزم ♥جوری زندگی کن که حسرت هیچ حرف نزده،کار نکرده،یاجای نرفته به دلت نمونه♥
elaheh72 عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 2096 اره یه کرمه ساختنی داده كرم تركيبيه،هر جا كه شد همون نقطه رو فقط بزن روزي دوبار دو سه روزه هم ميره ❤️تکه ای از من نیستی،تمام منی،دوستت دارم همسر عزیزم❤️
roksaaana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 164 من داشتم و کامل خوب شدم اول اینکه آگه دکتر بری درمان قطعی نداره من با گیاه دارویی خوب شدم پ ... اره همون.چرا نباید دکتر بره؟چه دارویه گیاهی ای؟ ♥جوری زندگی کن که حسرت هیچ حرف نزده،کار نکرده،یاجای نرفته به دلت نمونه♥
roksaaana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 164 كرم تركيبيه،هر جا كه شد همون نقطه رو فقط بزن روزي دوبار دو سه روزه هم ميره خدا کنه اینطوری باشه ♥جوری زندگی کن که حسرت هیچ حرف نزده،کار نکرده،یاجای نرفته به دلت نمونه♥
roksaaana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 164 راستي شامپو آنتي پسوريازيس بگير با اون همه جاي بدنتو بشور تاثیر داره؟قیمتش چنده؟ ♥جوری زندگی کن که حسرت هیچ حرف نزده،کار نکرده،یاجای نرفته به دلت نمونه♥
roksaaana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 164 من از داروهای کاملا گیاهی استفاده کردم، یه پودری هست به اسم افتیمون که هم ساده ش هست هم پرتقالی که ب ... خوب بود؟ ♥جوری زندگی کن که حسرت هیچ حرف نزده،کار نکرده،یاجای نرفته به دلت نمونه♥
roksaaana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 164 من که واسه این مشکل رفتم اون عطاری به من گفت شما بواسیر داری؟ گفتم بله و گفت یکی دیگه از مشکلا ... خب خدارو شکر من این دارو هارو واسه مامانم میخام خدا کنه خوب بشه با راهنمایی های ♥جوری زندگی کن که حسرت هیچ حرف نزده،کار نکرده،یاجای نرفته به دلت نمونه♥
roksaaana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 164 رفتی استارتر؟ اینهمه حرف زدم 😟😩😎😜😛 عزیزم ببخشید دستم بند بود...ممنونم خدارو شکر که شما خوب شدین ♥جوری زندگی کن که حسرت هیچ حرف نزده،کار نکرده،یاجای نرفته به دلت نمونه♥
تاتی8 عضویت: 1394/03/03 تعداد پست: 1525 اره همون.چرا نباید دکتر بره؟چه دارویه گیاهی ای؟ همه رو توضیح دادم دوستم من با این روش کاملا خوب شدم خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
roksaaana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 164 همه رو توضیح دادم دوستم من با این روش کاملا خوب شدم دستت دردنکنه دوستم ♥جوری زندگی کن که حسرت هیچ حرف نزده،کار نکرده،یاجای نرفته به دلت نمونه♥