2777
2789

وضع مالی خوبی داره 

بخاطر همون فک میکنه من باید برده اون باشم

باخالم حرف میزنم یهو میاد شروع میکنه دادو بیداد و دعوا میگه باخاله هات درارتباط نباش

خونه دوستم میخام برم همونجور کلا میگه باهیچ آدمی درارتباط نباش نمیدونم چیکارکنم ازش متنفرشدم

سنی چی باکسی تلفنی حرف نزن قایمکی گوشیم چک میکنه

همش دنبال رمز گوشیمه

موندم چیکارکنم همه اعتماد بنفسم گرفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط بهت بگم کوتاه نیا.شوهرمنم دقیقا همینه خیلی حسادت میکنه حتی بدش میاد فیلمی ک دوس دارمو ببینم.من ک اوایل کوتاه میومدم بیشتر پروو شد.الان میگم حق نداری زور بگی و تعین تکلیف کنی کار خودمم انجام میدم کمی بهترشده.فقط بهت بگم ک بیخیال باش و کارخودتو کن و بحث و دعوا نباید روت اثر بزاره وگرنه این شوهر پیرت میکنه

فقط بهت بگم کوتاه نیا.شوهرمنم دقیقا همینه خیلی حسادت میکنه حتی بدش میاد فیلمی ک دوس دارمو ببینم.من ک ...

دقیقا همینه 

من اصلا بااون کارندارم

ولی شوهرم خیلییی حسوده میگه فقط بامن باشین

هی برمیداره چتام میخونهمنم رمز عوض گردم دیگه ندادم بهش

شوهر منم چت بین منو خواهرمو مادرمو خاله هامو میخونه منم حساس نیستم چون حرفی نمیزنیم میگم بزار بخونه شاید ببینه من حساسیت ندارم بیخیال شه 

اونطوری بدتر تحریکش میکنی بهت گیر بده یه مدت برات مهم نباشه 

شوهر منم چت بین منو خواهرمو مادرمو خاله هامو میخونه منم حساس نیستم چون حرفی نمیزنیم میگم بزار بخونه ...

اخه چتامون غیبت کردنه 

نمیخام بدونه چیشده کی چی گفته 

ولی بیششش از حد حساس شده

خوب کاری کردی بگو گوشی وسیله شخصیه اگه زیاد مقاومت کرد با همون گوشی بزن تو ملاجش شاید سره عقل بیاد

خیلییی اذیتم میکنه تپش قلب گرفتم 

شاید منم مقصرم اصلا دوس ندارم باهاش وقت بگذرونم

فراریم ازش

اخه چتامون غیبت کردنه نمیخام بدونه چیشده کی چی گفته ولی بیششش از حد حساس شده

چتای ماهم غیبت کردنه بعضی وقتا حرصم میگیره از خاله زنک بازیش ولی میگم حساس شم بدتر میکنه 

چتای ماهم غیبت کردنه بعضی وقتا حرصم میگیره از خاله زنک بازیش ولی میگم حساس شم بدتر میکنه

واقعانمیدونم چیکارکنم 

زندگیم داره از دست میره

چندهفتس خیلییی اوضاع خراب شده 

دیگه متنفرشدم ازش