2777
2789
عنوان

خودزني

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 102 پست
تو برا درد دل نیومدی دعوا داری مشخصه با این روحیه تا تقی به توقی بخوره آمپر میچسبونی روحیت خشنه او ...

خب این بنده خدا ازما کمک خاسته..باید چه عصبی چه اروم

کمکش کنیم...درکش کنیم...من ک درکش میکنم

دلم نمیاد اصلا این کارو بکنم استرس دوری میگیرم چند روز پیش همسرم نگهش داشت تا بخوابم یه هو پریدم م ...

اخی عزیزم مشخصه مادر خوبی هستی که نمیتونی تحمل کنی ولی خوب شما هم خودت به استراحت نیاز دازی تا بتونی به بچت برسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اشتباه نوشتم مهد منظورم پرستار بگیر گلم

نمیتونم اعتماد کنم به کسی

اشنا کسی رو نمیشناسم

امکانشم نیست که یکیو بیارم بچه رو بدم خودم برم بخوابم😐

همسرمم حساسه 

میگه هرچندتا میخوای کارگر برا کار خونه بگیر ولی پرستار برا بچه نه

منم که کار خونم اونقدی نیست 

مشکلم فقط خوابه

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
اخی عزیزم مشخصه مادر خوبی هستی که نمیتونی تحمل کنی ولی خوب شما هم خودت به استراحت نیاز دازی تا بتونی ...

کاش مادر کم خوابی میبودم😳😳😳

راهی جز رفتن به مشهد ندارم

برم باز دو سه هفته استراحت کنم

پسرم پیش مامانم باشه نصف روزم بخوابم خیالم راحته

تورو خدا دختر دارا دختر به غریبی ندین خیلی سخته😭

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020

عزيزم به فکر خودت باش ,بعضى اوقات اگه خسته و کلافه هستى ,بچه اروم نمى شه ,بزار جيغ بکشه ,بزارش جايى که به خودش اسيبى نمى زنه شما هم چند دقيقه دورشو ازش ,که خداى نکرده دعواش نکنى يا ناراحتش

واى خوابو که نگو من يکبار تو خونم از کم خوابى حالت تهوع گرفتم افتادم رو تختم فقط زنگ زدم به مامانم تو رو به خدا بيا,تازه يک ماه بود رفته بودم خونه خودم قبلش تا دو ماه اول خونه مامانم بودم بعد خودم به زور رفتم,مامانم اينا اومدن ,اينقدر حالم بد بود نمى تونستم رو پاهام واستم ,رفتم خونه مامانم يک هفته ,سرم زدم,تازه بازم نمى تونستم بخوابم خوابم ميومد ولى اگه بچم بيدار بود خوابم نمى برد ىا بچم کوچکترين گرىه اى مى کرد .ديگه مامانم قرص خواب بهم داد تونستم 1ساعت بخوابم

من خوندم شما نوشتین بچتون زدین خواستم بهتون بگم بچه ی شما یه نعمت از طرف خدا س وبه این فک کنین که الان خیلیا در حسرت بچه دار شدنن اما خدا نداده بهشون پس قدر نعمتشو بدونین وبا زدنتون یعنی دارین ناشکری میکنین 

الان سه روز ميشه كه خيلي شديد شده قرص فيفول ميخورم

رومینا جان عزیزم از من دلگیر نشو قربونت برم من الهی .. فکر کن مادرت بودم باهات یه دعوای مادر  دختری کردم. از دیروز تو فکرت هستم که مبادا دلش خوشگلت رو شکونده باشم عزیزم.. من هیچ وقت دوسن ندارم کسی ازم ناراحت و دلخور و رنجیده بشه چون اصلا این دنیا ارزش نداره قربونت برم ...اگر دیرزو تند روی کردم ازت حلالیت میخوام و منو ببخش و  به حساب مادر خودت بذار. منم مادر هستم و  د میتونم معر مادری رو در تو حس کنم  قربونت برم... بازم ازت معذرت میخوام از تو و از همه خواننده های تاپیکت و از همتون حلالیت میگیرم اگه از حرفتی من ناراحت شدن.   

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است