سلام من جديدان خيلي خود زني ميكنم دخترمم خيلي ميزنم امروز ميخواست بره مهد هيچ جوره نموند بعدش كه اومديم خونه هم دخترمو هم خودمو شروع كردم به زدن مثل ديونه ها بلند بلند داد ميزدم و خودمو ميزدم خيلي عذاب وجدان دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزيزم به فکر خودت باش ,بعضى اوقات اگه خسته و کلافه هستى ,بچه اروم نمى شه ,بزار جيغ بکشه ,بزارش جايى که به خودش اسيبى نمى زنه شما هم چند دقيقه دورشو ازش ,که خداى نکرده دعواش نکنى يا ناراحتش
واى خوابو که نگو من يکبار تو خونم از کم خوابى حالت تهوع گرفتم افتادم رو تختم فقط زنگ زدم به مامانم تو رو به خدا بيا,تازه يک ماه بود رفته بودم خونه خودم قبلش تا دو ماه اول خونه مامانم بودم بعد خودم به زور رفتم,مامانم اينا اومدن ,اينقدر حالم بد بود نمى تونستم رو پاهام واستم ,رفتم خونه مامانم يک هفته ,سرم زدم,تازه بازم نمى تونستم بخوابم خوابم ميومد ولى اگه بچم بيدار بود خوابم نمى برد ىا بچم کوچکترين گرىه اى مى کرد .ديگه مامانم قرص خواب بهم داد تونستم 1ساعت بخوابم
الانم اگه پسرم خواب باشه خوابم مى بره در غير اينصورت اصلا,جدا سخته بچه دارى ولى بزرگتر که مى شن يکم خواب شبشون بهتر مى شه ,وگرنه سه ماهه اول که وحشتناک بود
من خوندم شما نوشتین بچتون زدین خواستم بهتون بگم بچه ی شما یه نعمت از طرف خدا س وبه این فک کنین که الان خیلیا در حسرت بچه دار شدنن اما خدا نداده بهشون پس قدر نعمتشو بدونین وبا زدنتون یعنی دارین ناشکری میکنین
الان سه روز ميشه كه خيلي شديد شده قرص فيفول ميخورم
رومینا جان عزیزم از من دلگیر نشو قربونت برم من الهی .. فکر کن مادرت بودم باهات یه دعوای مادر دختری کردم. از دیروز تو فکرت هستم که مبادا دلش خوشگلت رو شکونده باشم عزیزم.. من هیچ وقت دوسن ندارم کسی ازم ناراحت و دلخور و رنجیده بشه چون اصلا این دنیا ارزش نداره قربونت برم ...اگر دیرزو تند روی کردم ازت حلالیت میخوام و منو ببخش و به حساب مادر خودت بذار. منم مادر هستم و د میتونم معر مادری رو در تو حس کنم قربونت برم... بازم ازت معذرت میخوام از تو و از همه خواننده های تاپیکت و از همتون حلالیت میگیرم اگه از حرفتی من ناراحت شدن.
اللهم صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است