2777
2789
عنوان

خودزني

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 102 پست
ار کسانی که به خشونت بدنی دست میزنن و مخصوصا افرادی که به کوچکتر  از خودشن حمله میکنن و از والد ...

ی مادرم انسانه

وقتی بیست  چهار ساعت وقتش برا بچشه و برا خودش ی دیقه هم وقت ندارم ی دفه لبریز میشه 

شمام تنفرتو بذار برا خودت .

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
ار کسانی که به خشونت بدنی دست میزنن و مخصوصا افرادی که به کوچکتر  از خودشن حمله میکنن و از والد ...

واقعا بعد از اين حرفاي شما فهميدم كه فضاي مجازي واسه دردل مناسب نيست  من با اين حرفاي شما خيلي دلم شكست من گفتم دو سه روز خيلي عصبي شدم دخترمم خيلي اذيت ميكنه سر همين نميتونم كنترل كنم خودمو حمله هم نكردم به دخترم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی مادرم انسانه وقتی بیست  چهار ساعت وقتش برا بچشه و برا خودش ی دیقه هم وقت ندارم ی دفه ل ...

عزيزم حساب كن دوتا بچه داشته باشي يه دختري كه همش داره اذيت و خراب كاري ميكنه واقعا صبرم تا يه جاي هست الانم دخترم پيشم نشسته بغلش كردم ازش معذرت خواهي كردم منم يه انسانم همش دارم تاكييد ميكنم دو سه روزه اينجوري شدم نميدونم چرا بعضيا انقد بي دركن

واقعا بعد از اين حرفاي شما فهميدم كه فضاي مجازي واسه دردل مناسب نيست  من با اين حرفاي شما ...

بله منم اعصابم خورد شد تصور اینکه یه بچه زیر مشت و لگذ باشه منو داغون میکنه . بهتر بود به جای تاپیک زدن توی اینه نگاه میکردی و خوب به خودت خیره میشدی و اون لحظه ها رو   تجسم میکردی  و بعد به دستهات نگاه میکردی .. همین کافی بود برای اینکه به خودت بیایی ... من  فقط شما رو نگفتم نظر واقعی خودم رو مورد افرادی که  خشونت به خرج میدن بخصوص والدین گفتم... دل شما نباید از حرف من بشکنه  دل شما باید  از اشکها و حالت دفاعی که بچه تون موقع کتک زدن از شما به خودش میگیره و مثل یه جوجه گنجشک بی گناه وناتوان میشه باید بگیره نه از حقیقت محضی که من گفتم...  

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 

سعی کن یه برنامه ی تفریحی بزاری حتی شده یه صبح تا شب چهارتایی برید پیک نیک مطمین باش یکم اعصابت آروم میشه منم بعضی وقتا واقعا کم میارم جمعش با شوهرمو دخترم میریم کوه روحیه میگیرم

ی مادرم انسانه وقتی بیست  چهار ساعت وقتش برا بچشه و برا خودش ی دیقه هم وقت ندارم ی دفه ل ...

لبریز میشه باید  این لبریز شدن روبا خشونت و کتک خالی کنه ؟؟؟ شما دیگه خیلی با منطقی عزیزم...

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 
اره اصلا ارامش ندارم همش دوست دارم يه كاري كنم ولي نميتونم ميخواستم برم كلاس بافتني

عزیزم شاید روزهای قبل پریودته و یا شاید خیلی خسته شدی،بچه ی کوچیک خیلی انرژی آدمو میگیره به خودت استراحت بده سوپر من که نیستی از پدرشون یا خانوادت کمک بگیر واسه خودت وقت بذار ،خودت رو هم دیگه سرزنش نکن اینجور وقتا بذارش تو یه اتاق بدون چیزای خطرناک و بعد برو دوش بگیر تا آروم شی،یکمی ازش دور باش اینحور وقتا تا آسیب نبینه

عزيزم حساب كن دوتا بچه داشته باشي يه دختري كه همش داره اذيت و خراب كاري ميكنه واقعا صبرم تا يه جاي ه ...

من درکت میکنم منم دوتا پسر پشت سر هم دارم ، گاهی وقتا کم میارم داد و هوار میکنم البته کتم سعی میکنم نزنم وقتی خیلی عصبی میشم میزنم در باسنش اونم فکر میکنه بازیه ، 

تو هم سعی کن شبا زود بخوابونیشون و یکی دوساعت برا خودت چای دم کنی تی وی ببینی واستراحت کنی 

ظهرا هم ی ساعت بخابونی بازم انرژی میگیری ، سعی کن لذت ببری و سرگرمشون کنی من برا پسرم خمیر بازی وسیله کاردستی و پازل و اینا میگیرم ی ساعتی مشغول میشه هرچند اونم دردسر خودشو داره ولی تحمل کن ای راهش نیس چون ت ذهنشون میمونه

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

کاش توی تاپیک شما نیمومدم واقعا حالم بد شد . سرم درد گرفت وقتی شما و بقیه کاربرها  این کار خودتون رو به نوعی با یه بهانه  توجیه میکنید   دیگه حرفی باقی نمیونه   .... من نظر خودم رو گفتم ونقد حرفام توسط دیگران  رو به عهد خودتون میذارم...موفق باشید و خدا به همه مون کمک کنه ایشالله.

بله منم اعصابم خورد شد تصور اینکه یه بچه زیر مشت و لگذ باشه منو داغون میکنه . بهتر بود به جای تاپیک ...

هیچ مادری بچشو زیر مشت و لگد نمیگیره چون دلش نمیاد ، وقتی میگه کتک زدم مطمئن باش یا ی پشت دستی زده یا یکی زده در پشتش ولی همون براش عذاب اوره 

بله منم اعصابم خورد شد تصور اینکه یه بچه زیر مشت و لگذ باشه منو داغون میکنه . بهتر بود به جای تاپیک ...

به نظرت چرا این تاپیکو زده؟چون نمیتونه خودش رو کنترل کنه ،دلش شکسته از کارشم لذتی نبرده،الانم به اون مرحله از ناراحتی و درماندگی رسیده ک اومده کمک بخواداز امثال من و شما،اگه دلت به حال بچش سوخته راهنماییش کن نه اینکه با سرزنش کردنش خودت رو خالی کنی

منم توی این 4 ماه که پسرم اومده دوبار خودمو زدم

دیشب از صدای ضربه های دستم به سر و صورتم همسرم از خواب پرید

فاجعه اینجاست که هم خواب همسرم سنگینه هم اتاق خواب از جایی که من بودم دوره 😳😳😳

از صبح همشوفکر میکنم من چجوری خودمو میزدم دیشب😢😢😢

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020

منم سعی میکنم با صحبت کردن ومحبت کردن پسرمو قانع کنم عزیزم موفق هم شدم تنها دعوایی که میکنم کار بد که میکنه بلند میگم نه لج میکنه چند بار بهم زل میزنه بد میفهمه اشتباه صبور بودن مهمه عزیزم ولی من با کتک کاملا مخالفم