2777
2789
عنوان

خودزني

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 102 پست

منم دیروز زدم توسر خودم وداد زدم به سر بچم 

از بس اذیتم میکرد شیطونه یکسالشه اصلاااا یه جا بند نمیشه یه ثانیه همش اذیت همش گوشی میخوادفیلمای خودشو ببینه 

خواب نداره منم کلی زدم توسر خودم .کلی داد زدم.بچم چقد گریه کرد بمیرم براش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم مث شما بودم سه سال پیش با ورود پسرام و بیکاری همسرم بعد از اون همه نعمت و ناز افتاده بودم به فقر و فلاکت حتی بعد از زدن خودم و پسر م به فکر خودکشی می افتادم تا اینکه رفتم مشاوره رفتم و روانپزشک 

دوسال دارو خوردم و با کمک دکترم امثال داروهام رسیده به به قرص و اونم یک هفته و خدا رو شکر دیگر از اون روزا خبری نیست

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم  

عزيزم بچتو هيچ وقت نزن,چون بچه ها اگه زبونى بعدش خوب بشن با پدر ومادرشون حتى اگه کتک يکبار بوده ولى ته دلشون هيچ وقت صاف نمى شه ,تا عمر دارن يادشون نمى ره,من خودم از مامانم اصلا کتک نخوردم مامان با اينکه من شر بودم از کاراى من گريه مى کرد ولى از بابام دو بار کتک خوردم که اون دوبارم مامانم باهاش قهر کرد واسه همين خيلى ناراحتم, ولى از همسرم خيلى ارامش گرفتم اصلا کتک نمى زنه طفلى شده من بزنمش به شوخى ولى اون نه,من يه بار به پسرم گفتم بتمرگ ,شوهرم خيلى دعوام کرد,منم الان ياد گرفتم که احترام به بچه خيلى مهمه

استارتر تو رو خدا با خودتو و اون طفل معصوم اینکار نکن اگه بچت خیلی اذیت میکنه ببرش مشاوره هم خودت هم ...

استارتر تو رو خدا با خودتو و اون طفل معصوم اینکار نکن اگه بچت خیلی اذیت میکنه ببرش مشاوره هم خودت هم بچت بخدا تو روحیش اثرات جبران ناپذیر میزاره  //// لایکککککککککککککک موافقم

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 

من از لحاظ مالى و عاطفى تو خونمون تامين بودم خداروشکر بچه اول بعدش يه خواهر دارم هميشه هر چى مى خواستم فراهم بود ولى مامانم اگه جايى دعوت بود و من امتحان داشتم مى رفت يا سال کنکورم مهمان دعوت مى کرد کلا زياد مراعات نمى کرد ولى خانواده همسرم خيلى به بچه هاشون بها مى دن وحشتناک,ولى از لحاظ مالى با اينکه پولدارن هر چيزيو به موقع فراهم مى کنن,به نظر من ادم بايد  به بچش خيلى ارزش بده ,اونوقت که بچه ادم در اينده خيلى موفق مى شه اونم واسه ما ارزش قائل مى شه

ممنونم عزيزم حتما ميرم

ار کسانی که به خشونت بدنی دست میزنن و مخصوصا افرادی که به کوچکتر  از خودشن حمله میکنن و از والدینی مثل شما واقعا متنفرممممم و شرمم میاد که اسم مادر روی خودتون میذارین...  چون بچه شماست و کار خطایی میکنه و یا اذیت میکنه حق نداری روش دست بلند کنی . شما بیماری و باید درمان بشی . هر کسی که خود زنی میکنه و یا  خشونت  فیزیکی  رو انجام میده و یا  فرزند رو  مورد  تنبیه بدنی قرار میده  یه بیمار خطرناک هست و متاسفانه صلاحیت نگداری از بچه  رو نداره چه مادر باشه چه پدر ........ هر چه سریعتر برای درمان خودت اقدام کنه و اون طفل رو به کسی بده که حداقل اگر محبت مادرانه بهش نداره   ازاد جسمی هم بهش نده .. ازت متنفرم

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 
ار کسانی که به خشونت بدنی دست میزنن و مخصوصا افرادی که به کوچکتر  از خودشن حمله میکنن و از والد ...

عزیزم این چه طرز برخورده حتما خودت مادر نیستی که این حرفارو میزنی یه مادر جونشو واسه بچش میده این خانومم همینطور فقط الان چند روزه مشکل اعصاب پیدا کرده اومده اینجا ازمون راهنمایی ممیخواد که مثل سابق شه اصلا مدل صحبت کردنتو درک نمیکنم

من يک بار پسرم نمى خوابيد دو ساعت معطلش شدم,بعد ده دقيقه رفتم اتاق بغل به خودم اومدم با انرژى برگشتم پيشش,گلم بچه ناتوانه ,روحيش حساسه ,من بعضى اوقات تو بالشت داد مى کشم اروم مى شم,ولى سر کسى خالى نمى کنم

یسریا خیلی خوبن واقعا

بنده ی خدا استارتر اومده درد و دل و راهنمایی میخواد

چون خودشم از این حالتش ناراحته و دست خودش نیست و ب فکره درمانه

بعد میان زخم زبون میزنن

دور از شانه یه خانومه واقعا

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟