2777
2789
عنوان

خودزني

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 102 پست
تو برا درد دل نیومدی دعوا داری مشخصه با این روحیه تا تقی به توقی بخوره آمپر میچسبونی روحیت خشنه او ...

عزیزم ایشون شاید مشکلی داشته باشه که اومده اینجا وواسه کمک لطفا درکش کنید ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم وقتی دخترت اذیت میکنه عصبی میشی سعی کن خودتو کنترل کنی وبری دور یه کار دیگ وخودتو مشغول ک ...

من اصلا اينجوري نبودم نميدونم چند روزه چرا اينجوري شدم دخترمم اصلا به حرفم گوش نميده

منم خودم عصبیم
زودجوشم البته
یه بار عصبی شدم گوشیمو پرت کردم ترکید
چند ماه موندم بدون گوشی
دیگه کنترل میکنم

باید هر شب و روز به این فکر کنی که عصبی شدی چجوری کنترلش کنی
ملکه ذهنت بشه
به حدی که تا عصبی شدی بیا جلوی چشمت اون فکرا

وقتی خواستی بچتو بزنی
یاد روزای سختی بیافت که حاملش شدی
تا زایمان

لازم قبلش زیاد به اینا فکر کنی
که تو  عصبانیت مرورش کنی

من اصلا اينجوري نبودم نميدونم چند روزه چرا اينجوري شدم دخترمم اصلا به حرفم گوش نميده

یه بدی که داره اینه که آمپر ادم که بالا بره آروم آروم پایین میاد
یعنی کسی که عصبی نمیشده
وقتی قاطی میکنه
تا چند روز بعدشم مستعد جوش آوردنه

عزیزم گاهی پیش میاد تو یه دوره هایی از زندگی این جوری میشه ادم به خاطر به هم ریخته گی هورمون ها و یا کم کاری یا پرکاری تیرویید یا کم خونی حتما سعی کن از مایش بده موقع عصبانیت برو تو اتاق درو رو خودت ببند این طوذی هم دخترتو تنبیه کردی هم اونو نزدی گاهی بچه ها واقعا اذیت میکنن ادم دیوونه میشه ولی باید خودتو کنترل کنی

شاید چیزی آزارت میده خودت دقیق نمیدونی بشین خوب فک کن ببین چی اینقد روانتو به ۷م میریزه. بعد ک دلیل واقعیشو(ن اذیت بچه) فهمیدی، راحتتر میتونی فک کنی واسه راه حلش.

امیدوارم هر چه زودتر ارامشتو بدست بیاری عزیزم

خدایا به خاطر همه چییی ازت ممنونم(هرآنچه دادی و ندادی)
مامان منم عین سگ هار منو میزد.و فحشای خیلی رکیک میداد.حتما برو دکتر.اون طفل معصوم گناه داره

مشکلشون چی بود؟

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
مامان منم عین سگ هار منو میزد.و فحشای خیلی رکیک میداد.حتما برو دکتر.اون طفل معصوم گناه داره

مامان منم متاسفانه همینطور بود همیشه بدنم کبود بود اصلا خاطره خوشی از بچگیم ندارم  

🍀🍀🍀🍀تو همون شبدر 4 برگ منی🍀🍀🍀🍀عزیز دل مامان💕
مامان منم متاسفانه همینطور بود همیشه بدنم کبود بود اصلا خاطره خوشی از بچگیم ندارم    

خب چه کنیم قسمت مام همین بوده... الان خیلی ادای مهربونا رو درمیاره برام اما تابلو اداست

به خدا  خوبتر از خوبتر از خوبتری...
شاید چیزی آزارت میده خودت دقیق نمیدونی بشین خوب فک کن ببین چی اینقد روانتو به ۷م میریزه. بعد ک دلیل ...

عزيزم ممنونم ميگم كه چند روزه خيلي شديد عصبي ميشم قبلا اصلا اينجوري نبودم دخترم خيلي كنترل ميكردم 

خب چه کنیم قسمت مام همین بوده... الان خیلی ادای مهربونا رو درمیاره برام اما تابلو اداست

یه بار بروی مامانم آوردم گفتم چرا انقدر میزدی جوابی نداشت من بی دلیل کتک میخوردم بخاطر اعتیاد بابام عصبی میشد و وحشیانه به جون من میفتاد

استارتر تو رو خدا با خودتو و اون طفل معصوم اینکار نکن اگه بچت خیلی اذیت میکنه ببرش مشاوره هم خودت هم بچت بخدا تو روحیش اثرات جبران ناپذیر میزاره