2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم منم طلاهام گذاشتم

بانک ملی یه بخشی داره میگن بانک کارگشایی 

همون بانک ملی بحساب میاد

کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃
بله عزیزم منم طلاهام گذاشتم بانک ملی یه بخشی داره میگن بانک کارگشایی  همون بانک ملی بحساب میا ...

آها

بعد برگشت دو میلیون چجوریه؟

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!

من ۷ سالی میشه گذاشتم 

بیشتر بابت امنیت گذاشتم. اون سال بابت هر صدگرم یه تومن دادن 

ولی الان بیشتر میدن . یه مبلغی سالانه بابت کارمزد میگیرن

کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃
میشه بگی چه مبلغی؟

بستگی به مبلغ وامی که گرفتی داره . من حدود ۳ تومن گرفتم سالی دویست خورده ای میدم 

یادم نیست چنددرصده وامش

بستگی به مبلغ وامی که گرفتی داره . من حدود ۳ تومن گرفتم سالی دویست خورده ای میدم  یادم نیست چن ...

پس می ارزه بزاریم

منم به خاطر امنیتش میخوام بزارم بانک

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!

البته صندوق امانات با بانک کارگشایی فرق میکنه. برای صندوق امانات میتونید به بانک مراجعه کنی و درخواست بدی. بهت یه صندوق اجاره میدن. یه مبلغی رو ودیعه میذاری و سالانه هم اجاره میدی. توی صندوقت هم هر چی بخای اعم از طلا و سند و... میتونی بذاری. هر وقت هم بخای توی ساعت اداری میتونی برداریش. 

ولی بانک کارگشایی تا تسویه نکنی نمیتونی طلاهات رو بگیری. فقط هم طلا قبول میکنه. حتی جواهرات رو هم قبول نمیکنن.

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی