2777
2789
عنوان

دارم از دست شوهرم سکته میکنمممم😭

310 بازدید | 12 پست

نمیدونم کجا سِیر میکنه همیشه تو هپروته…همه چیو گم میکنه تا حالا صدبار وسایل قیمتی گم کرده؛کارتاشو همه رو گم میکنه،حلقه ازدواجمونو گم کرده،امروزم میخواستیم بریم بیرون هی گفت با ماشین نریم بیرون شلوغه با اسنپ بریم بعد اینکه برگشتیم فهمیدیم اقا ویپ(یه جور سیگاره)جا گذاشته تو ماشین

تازه خریده بود ۴ تومن انقدددد دارم حرص میخورم بعد من یه چیز خواستنی میگه پول ندارم فلانم 

ب اسنپم زنگ زدم گفت بعد شما یه مسافر سوار کردم اتفاقا اقا بود من حتی شنیدم یه چیز فلزی افتاد کف ماشین اونم برداشت ولی فکر کردم واسه خودشه

چقد من باید از دست این مرد حرص بخورم اخه😭

حیفهههه پول 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای حق داری ،خیلی حرص میده،چقدر سه به هواست مگه بچست

بخدا دارم دیوونه میگم شاید کسی نتونه درک کنه من واسه یه قرون دوزارم منت میکشم خیلی وقتت از شکمم میزنم ک فقط قسطارو بتونیم بدیم اونوقت این انقد رااااحت همه چیو گم میکنه انگار بچست همش باید مواظبش باشم

غلط کرده همیشه همینجوریه باهاش حرفم میزنی بعد ده دیقه تازه میگه هااا؟عین معتادای شیشه ایه با اینکه چ ...

باهاش حرف بزن 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
تمرکزش پایینه اگ بحث تو خونتون زیاده یکی علتش اینه اگ هم ن کودکی پیش فعالی داشته بره دکتر خوب میشه

خستم کرده دیگه از اول همینطوری بودش عین بچه باید پشت سرش راه بیوفتی خراب کاری نکنه امکان نداره بره بیرون بیاد یه گندی نزده باشه

خستم کرده دیگه از اول همینطوری بودش عین بچه باید پشت سرش راه بیوفتی خراب کاری نکنه امکان نداره بره ب ...

تمرکزش پایینه دیگه احتمالا باهوشم باشه اگ واقعا اذیت میشین دکتر برین قرص میده خیلی بهتر میشه

کاربری دست دو نفر👧

بعضیا همچین ادمای هستن شوهرخواهرم حتی گوشیشو گم میکرد تا میگشتن اینجا اونجا میفهمیدن خونه فلانی جا مونده خخخ البته بگم همه چیشو گم میکرد اگع بگم طولانی میشه 

خدایا شکرت   ی صلوات مهمونم کنید