2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم نگفته تفاوت سنی ما ۱۳ ساله من همه چی تجربه اولمه ولی اونهیچی تجربه اولش نیست

منم  اختلاف سنمون ۱۳ ساله و جداشده

سعی کن مقایسه نکنی تای جایی تحمل میکنه البته اول علتشو بفهم ک یهو برنگرده

بار اول یکم سنگینه چون تجربه ی اولته

نمیدونم نگفته تفاوت سنی ما ۱۳ ساله من همه چی تجربه اولمه ولی اونهیچی تجربه اولش نیست

اول مطمن شو طلاق گرفته ! بعضی ها جدا نشده باشن و‌در روند طلاق هم باشن میگن جدا شدیم 

دوم اینکه مگه ایشون حرفی از همسر اول اش زده ک شما میخواین خودتو مقایسه کنی ! از چه لحاظ  مقایسه میکنی  ؟ 

🕊
منم اختلاف سنمون ۱۳ ساله و جداشدهسعی کن مقایسه نکنی تای جایی تحمل میکنه البته اول علتشو بفهم ک یهو ...

شما هم شرایطت مثل منه 

یعنی زنش برنگرده 

چطوری بپرسم گفتم ممکنه به هم برگردین گفته نه امکان نداره 

اول مطمن شو طلاق گرفته ! بعضی ها جدا نشده باشن و‌در روند طلاق هم باشن میگن جدا شدیم دوم اینکه مگه ای ...

چون هیچ حرفی نمیزنه من مقایسه میکنم خودمو .حتی ازش بد نمیگه .گاهی فکر میکنم عاشقش باشه هنوز یا قبله با عشق لزدواج کرده 

شما هم شرایطت مثل منه یعنی زنش برنگرده چطوری بپرسم گفتم ممکنه به هم برگردین گفته نه امکان نداره

ن من علت طلاقشو میدونم چون خودمم دادیارم تهشو دراوردم کلا ادم صادقی هست ولی...حواستو بده خیلی برا بار اول چون تجربه نداشتی 

ن من زنش برنمگیرده یعنی این نمیخادش هیچ جوره ی جوری توپیده بهش ک کلا نیاد البته یکم مشکل روانی داشت اون خانم

چون هیچ حرفی نمیزنه من مقایسه میکنم خودمو .حتی ازش بد نمیگه .گاهی فکر میکنم عاشقش باشه هنوز یا قبله ...

چند تا دلیل داره دیگه ! 

اگر هنوز طلاق نگرفتن 

باز نظر من اینه که اون‌اقا متاهل و شما تو رابطه نباید باشید ، دلیل اول آسیب رسیدن به شماست ، اینکه کلیت میگه تفاهم نداشتن این یعنی بلوغ یک مرد رو نشون میده اونی که پشت خانم اش بگه ، مطمن باشید خود شخص مشکل داره …  

چون اصولا اقایون با یکی ارتباط میگیرن که خانم خودشون فراموش کنن ، درصد خیلی خیلی کمی با اون شخص ازدواج میکنن 

ولی اگر کامل طلاق گرفته برید مشاوره … 

گاهی عدم تفاهم باعث جدایی میشه 

اون تفاهم ها شاید با شما باشه و خوشبخت بشید 

🕊