2777
2789

من الان دهم انسانی ام واقعا حجم درسا بالاست مخصوصا تاریخ من امروز دو درس تاریخ امتحان داشتم کل دیروز رو خوندم بعد ساعت ۵ صبح پاشدم تا ۸ بکوب خوندم آخرشم ۱۷ شدم در حالی که راهنمایی نمره ی زیر ۱۹.۵ نداشتم فقط اگه واقعا علاقه داری بیا واگرنه خیلی سخته من ازش متنفر هم بودم دارم نابود میشم زیر حجم درسا 

....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان دهم انسانی ام واقعا حجم درسا بالاست مخصوصا تاریخ من امروز دو درس تاریخ امتحان داشتم کل دیروز ...

😢واقعا نمیدونم چی بگم اینطور که تو میگی واویلاس🥴والا فقط یکم علاقه به فارسی و اجتماعی داشتم و واس انسانی نمره جمع کردم.. بد شما علاقه نداری.... یا کلا به خاطر سختیش نمیتونی بهتر بخونی؟ 

😢واقعا نمیدونم چی بگم اینطور که تو میگی واویلاس🥴والا فقط یکم علاقه به فارسی و اجتماعی داشتم و واس ...

نه من به تجربی علاقه داشتم ولی ظرفیت پر شده بود با اجبار اومدم انسانی ولی واقعا بهت به عنوان یک دوست میگم ببین اگه واقعا علاقه داری بیا همینطوری به خاطر اینکه میگن آسونه نیا اصلا آسون نیست ببین طوری هستی و اونقدر علاقه داری که هرچقدر درسای انسانی رو بخونی بازم خسته نمیشی بعد بیا واقعا حجمش خیلی بالاست تازه من وارد دهم شدم با معدل ۲۰ کم آوردم از الان  

....

نه من به تجربی علاقه داشتم ولی ظرفیت پر شده بود با اجبار اومدم انسانی ولی واقعا بهت به عنوان یک دوست ...

میدونم... سخته... اما خب همه میگن رشته ها سخته... تجربی که علاقه ندارم حتا 1% انسانی هم که پر حجم مخم تا اونجا نمیکشه🥀 از طرفی هم دنبال کسب درٱمدم و حفظیاتم بد نیس... و گرنه علاقم کمه در حد اینکه بخوام پول داررم بخونم... وعلا دو. سه ساله دارم به رشته فکر میکنم... وضعیت خونه‌مون ی جوریه بیشتر از 5 ساعت نمیشه کاری کرد... فنی حرفه ای هم که ظرفیت 10 نفر تو مدارس🥀واقعا موندم

میدونم... سخته... اما خب همه میگن رشته ها سخته... تجربی که علاقه ندارم حتا 1% انسانی هم که پر حجم مخ ...

ببین عزیزم صرفا فقط برای علاقه هم تصمیم نگیر ببین تو چه درسی خوبی مثلا ریاضیت چطوره؟ عربیت چطوره؟ فارسیت چطوره؟ علومت چطوره؟ این ۴ درس خیلی مهمه برای انتخاب رشته خود من هم که به تجربی علاقه داشتم علومم عالی بود خیلی هم به علوم علاقه داشتم اما ریاضیم ضعیف بود با اینکه نوبت دوم ۲۰ گرفتم ولی میدونم سطحم ضعیف بود معلممون هم خیلی راحت نمره میداد به همین دلیل هم بود که تجربی نرفتم واگرنه مدرسه دیگه میتونستم برم تجربي عربی من عالیه با اینکه هیچ علاقه ای بهش ندارم اما خیلی زود یاد میگیرم و میفهمم ولی خب بلاخره اومدم انسانی چاره ای جز تحمل نیست به رشته های هنرستان هم خوب فکر کن رشته خوب زیاد داره من اشتباهی که کردم این بود که انتخاب خودم رو رشته های نظری محدود کردم و به رشته های هنرستان هیچ فکری نکردم  تو این کارو نکن و همه ی رشته های نظری و هنری رو در نظر بگیر و یکی رو که هم بهش علاقه داری و هم با روحیاتت سازگار هست انتخاب کن هنوز یک سال وقت داری امیدوارم تو مثل من نشی و انتخاب درستی داشته باشی 

....

ببین عزیزم صرفا فقط برای علاقه هم تصمیم نگیر ببین تو چه درسی خوبی مثلا ریاضیت چطوره؟ عربیت چطوره؟ فا ...

اتفاقا کار خوبی کردی فنی حرفه ای نرفتی با دیپلم فنی حرفه ای بعد از دیپلم انتخابت محدود خواهد بود و فقط همون رشته رو میتونی ادامه بدی الان هم کنکور انسانی میتونی شرکت کنی هم کنکور زبان و هنر