2777
2789

از وقتی میرم مدرسه کمر درد و سردرد و معده درد گرفتم الانم سردردم عود کرده دارم میمیرم از درد خدا لعنت کنه مدرسه رو که جز بدبختی چیزی نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم برنامه ریزی کن رو درسات ک ب همشون برسی و در عین حال سخت نگذره بهت ک فشار بیاد

گاهی دمنوش بخور

اگ افت فشار داری ابمیوه ای چیزی حالتو بهتر میکنه 

درسته سخته ولی ی روزی دلت تنگ‌میشه برا این دوران🥲چشم ب هم بزنی گذشته

تازه من مدرسه رودوست داشتم ولی تاروزی که دیپلم گرفتم همیشه سر درد داشتم روزی که درسم تموم شد سر دردم خوب شد

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
تازه من مدرسه رودوست داشتم ولی تاروزی که دیپلم گرفتم همیشه سر درد داشتم روزی که درسم تموم شد سر دردم ...

باورت میشه اکثر روزا همش نوافن میخورم سردردم اینقدر شدیده که خواب هم فایده نداره یعنی حتی نمیتونم بخوابم از سردرد

باید چیکار کنم

اول که صبحونه کامل و خوبی بخور مقوی باشه بعد دقت کن ببین طرفای چه ساعتی سردرد میگیری بی حوصله میشی و قبل از اون ساعت یه شکلاتی چیزی که قند داشته باشه خرماهم خوبه حتما بخور بطری آب داشته باش هروقت احساس کردی بدنت داره کم میاره آب بخور و صبح بهت پیشنهاد میکنم در حد چندتا حرکت کششی بری اگه بتونی یوگا انجام بدی که عالیه واقعا جسمتو بیدار میکنه مثلا من خودم توی کلاس اکسیژن کم میووردم و ذهنم خسته میشد شاید وسط درس دبیر هم بود بازم اجازه میگرفتم میرفتم حیاط نفس عمیق میکشیدم یه دور میزدم برمیگشتم واقعا تاثیر داشت 

باورت میشه اکثر روزا همش نوافن میخورم سردردم اینقدر شدیده که خواب هم فایده نداره یعنی حتی نمیتونم بخ ...

من اصلا دارونمیخوردم خودم میدونستم از استرس و فشار درسه فوقش چایی میخوردم

دارومیخوری کبدت داغون میشه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.