2777
2789
عنوان

حالم بهم میخوره از مدرسه روانیم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 30 پست
من اصلا دارونمیخوردم خودم میدونستم از استرس و فشار درسه فوقش چایی میخوردمدارومیخوری کبدت داغون میشه

اخه سردردم خیلی شدیده و مجبورم درسامو بخونم یا باید قرص بخورم یا بخوابم ولی نمیتونم بخوابم بخاطر درسام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمام روان شناس ها  میگن    استرس  و فشار عصبی   تو یک تا سه سالگی در خانواده  شکل  گرفته        در طول سال‌های بعد تو جامعه   فقط یکسری محیط ها یا اتفاقات   تشدید میکنه

پس ریشه  مشکلت مدرسه  نیست    برو مشاور    ریشه یابی کنه و راه حل  بده    وگرنه   بعدها  همه جا تو زندگی  مشکل برمیخوری

با اینکە همیشه شاگرد ممتاز بودم و تا ارشد درس خوندم ولی از مدرسە متنفرمممممممممممممممممم...درحدی کە دلیل اصلی که بچه نمیارم اینه که اونم باید ۱۲ سال بفرستم مدرسه و همراهیش کنم اه اه افتضاحه واقعا

تمام روان شناس ها میگن استرس و فشار عصبی تو یک تا سه سالگی در خانواده شکل گرفته در ط ...

شاید واقعا مشکل مدرسه س...من وقتی مدرسه تمام کردم دیگه نه فشار روانی داشتم نه افسردگی نه دوسداشتم خودکشی کنم ...واقعا مدرسه افتضاحه آدم همش استرس آینده داره استرس زندگی داره کلی وقتتم میگیره اصلا وقتی برا استراحت و تفریح یا پیشرفتای دیگه نمیمونه

شاید واقعا مشکل مدرسه س...من وقتی مدرسه تمام کردم دیگه نه فشار روانی داشتم نه افسردگی نه دوسداشتم خو ...

نگفتم نیست    گفتم اصل اون نیست

وگرنه  ایشون ظاهرا کنکوری   و استرس طبیعی داشته باشه   ولی نه اینهمه