2777
2789
عنوان

اگه کسی که فوت شده رو حلال نکنیم

1001 بازدید | 26 پست

بچه های مذهبی یه سوال.من قبلا یه پارتنر داشتم،خیلی بهم بدی کرد.الان فهمیدم که دو ساله فوت شده.اگه حلالش نکنم باید جوابگو باشه؟یعنی من حلالش نکنم خدا یقشو میگیره؟

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

اگر واقعا به شما ظلم کرده باشه قطعا ولی سعی کن از هیچ کس کینه به دل نداشته باشی اپن بنده خدام الان دستش از دنیا کوتاهه

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

اگه توبه کرده باشه و تو هم حلالش کرده باشی خدا می‌بخشش.اکه توبه کرده باشه و تو حلالش نکنی خیر خدا بخاطر حق و حقوق ت ازش نمی‌گذره.

اگه توبه نکرده باشه و تو حلالش کنی خدا ازش نمی‌گذره و تو ضرر نکردی خدا واست جبران میکنم.پیشنهاد ما این که حلال کنی ولی میتونی حلال هم نکنید 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اره. ولی بگذربگذر که خدا از سرِ تقصیرات توهم بگذره

.نمیتونم اینجا بگم چکار کرده ولی بخاطر حرف قشنگت حلالش میکنم و همیشه حرفت توی ذهنم میمونه.

بگذر بگذار که خدا از سر تقصیرات تو هم بگذره.خیلی خیلی خیلی جملت تاثیر گذار بود.دمت گرم

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end