2777
2789
عنوان

اگه کسی که فوت شده رو حلال نکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 26 پست
اره. ولی بگذربگذر که خدا از سرِ تقصیرات توهم بگذره

وا طرف همه جور بلایی سرت بیاره بعد بمیره تو بگذری که چی؟؟ که خدا بعدا ازت بگذره؟ 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

چیکار کرد باهات مگه ک هنوز دلت خنک نشده

رفیق شوهرم و مجرد بود... معتادش کرد و باعث شد خیانت کنه. 

اگه زنده میموند خیلی وضع شوهرم خراب میشد ... 

بعدشم من اصلا اسمشو تو نفرین نیاوردم فقط گفتم هرکی زندگیمو اتیش زد اتیشش بزن خدا

الان من هر سری میگم اتیشت شعله ور بشه میشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

.نمیتونم اینجا بگم چکار کرده ولی بخاطر حرف قشنگت حلالش میکنم و همیشه حرفت توی ذهنم میمونه.بگذر بگذار ...

دقیقا.

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اره. ولی بگذربگذر که خدا از سرِ تقصیرات توهم بگذره

احسنت

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

رفیق شوهرم و مجرد بود... معتادش کرد و باعث شد خیانت کنه. اگه زنده میموند خیلی وضع شوهرم خراب میشد .. ...

نه نمیشه

هر چیزی اندازه ای داره

خدا به اندازه ای که بنده تقصیرکاره بنده رو بازخواست میکنه

ببخشید اینو میگم. فرض که اون راه خطا رو به همسرت نشدن داد همسرت چرا خطا رفت؟ اون شخص به اندازه کار خودش مجازات میشه

وا طرف همه جور بلایی سرت بیاره بعد بمیره تو بگذری که چی؟؟ که خدا بعدا ازت بگذره؟

نبخشیدن حقِ طبیعیه هرکسیه عزیز

من خودمم ادمی هست تو زندگیم که نتونستم ببخشمش بخاطر کاری که باهام کرد، ولی خیلی با خودم دارم تمرین میکنم که ببخشمش

نه بخاطر اینکه این راحت باشه اون دنیا

چون اسایش و ارامشی که بخشش میده به روح

هیچ چیزی نمیده

و بحثِ این نیست عبرت نکن کارشو، یا بگذر از سختیات

تو فقط دیگه میبخشیش میذاری خدا طرف حسابش باشه

نه نمیشههر چیزی اندازه ای دارهخدا به اندازه ای که بنده تقصیرکاره بنده رو بازخواست میکنهببخشید اینو م ...

اره اینو میدونم شوهرمم تقاص پس داد...

نمیدونم چرا عقلشو از دست داده بود...جوری بود ک انگار اون زنش بود ن من...اصلا بهم اهمیت نمیداد