2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به شدت پرو شدن و طلبکارانه هم حرف میزنن آینده ایران نابودیه

یکیشون اومد یکی از همکارای بابامو کشت😐😐😐

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت🥺💞🌙

یه متن خوندم یه پرستار از یه افغانی پرسیده بود شماها که پول ندارین وضعتون خوب نیست چرا انقدر بچه میا ...

دفیقا بچه میارن و ول میکنن تو کوچه بچه هاشون میرن گدایی از ایرانی ها نون میگیرن میخورن بزرگ میشن تهشم ایران رو میگیرن 

هرکی پشتشونه رو خدا لنت کنه ک زیاد میشن کم‌نه

اخه اینجا چ میخوایین اه

باز اون احمق هایی ک دختر میدن یا دختر میگیرن از افغانیا چ خرین

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
چه ربطی داره کجا دنیا بیایمن ایرانیم آلمان هم دنیا میومدم ایرانی بودم اصلا از چهره مشخصه

ربط که داره بستگی به سیستم کشور داره که خاکه یا خون 

آلمان و نمیدونم ولی اگه امریکا دنیا میومدی هم شناسنامه ی ایرانی داشتی هم شهروند آمریکا حساب میشدی

ولی سیستم ایران خونه باید والدینت ایرانی باشن که تو ام ایرانی حساب شی

مذهبی نیستم، ولی معنوی چرا... ای روح لایتناهی شکر🙂🤍

منم شنیدم تو اینستا هم دیدم میگنبه روش گربه زاد و ولد میکنن فقط بدون فکر بدون عقل

دقیقا 

اصلا به اینده اون بچه فکر نمیکنن 

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

مگه بیرونشون نکردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

دفیقا بچه میارن و ول میکنن تو کوچه بچه هاشون میرن گدایی از ایرانی ها نون میگیرن میخورن بزرگ میشن تهش ...

دقیقا همینه

اونقدر هم نمک نشناس هستن که حد نداره

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792