2777
2789
هیچی دیگه کم کم ما باید بریم کشورمونو بدیم به افغانیا😐

بخدا چند سال دیگ همینه من الان از ترس دارم میمیرم حس میکنم غربتم وسط این همه افغانی ک بوی بدی هم میدن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چه راستی ؟؟؟ خودمون رو میندازن بیرون از بس هم زاد و ولد میکنن

ایرانیا هم میتونن زادو ولد کنن چرا انجام نمیدن؟ بخاطر گرونی ؟؟؟؟  مهاجر گرفتن باید کنترل شده باشه اینکه هرکس بیان نه ولی اگر ایرانیا نگران آینده کشورشون هستن بچه بیارن ب همین سادگی

بخدا چند سال دیگ همینه من الان از ترس دارم میمیرم حس میکنم غربتم وسط این همه افغانی ک بوی بدی هم مید ...

خب وقتی کسی چیزی بهشون نمیگه چیکار میشه کرد  من موندم چرا از کشور خودشون پا میشن میان اینجا 

خسته ام از این زندان که نامش زندگیست😴

یه متن خوندم یه پرستار از یه افغانی پرسیده بود شماها که پول ندارین وضعتون خوب نیست چرا انقدر بچه میارین طرف گف اونقدر میاریم تا بتونیم ایرانو بگیریم😐جمع نمیکنن این اشغالارو چرا 

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

ایرانیا هم میتونن زادو ولد کنن چرا انجام نمیدن؟ بخاطر گرونی ؟؟؟؟ مهاجر گرفتن باید کنترل شده باشه ای ...

ایرانی جماعت تو ذاتش نیست ک بچه بیاره بعدم ولش کنه تو کوچه اشغال جمع کنه 

2790
2778
2791
2779
2792