2777
2789
واسه اون حتی توی اینستاگرام میری به طرف پیام میدی طرف می‌زنه بلاکت می‌کنه مهم نیست شجره نامت چیه مهم ...

وقتی از چیزی خبر نداری در موردش حرف نزن خب این چیزارو یاد بگیر چند سالته من ۲۸ سالمه من ۲۸ ساله قرار نیست این چیزارو یادت بدم باید خودت بلد باشی جون دل.

بچه ها الان یه چیزی میگم همتون میپرین بهم ولی لطفا توهین نکنین

من حالم از این کثافتای غیر قانونی که اومدن اینجا هرگوهی دلشون خواسته خوردن بهم میخوره باید برن گم شن ولی اون قانونی هایی که ۳۰ ۴۰ ساله اینجان آزارشون به مورچه هم نرسیده حقشون نیست اینجوری باهاشون رفتار بشه گناه دارن

آنکه را ارزش دهی انسان بماند آرزوست..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وقتی از چیزی خبر نداری در موردش حرف نزن خب این چیزارو یاد بگیر چند سالته من ۲۸ سالمه من ۲۸ ساله قرار ...

۲۷ سالمه ولی الحمدالله از نظر مغزی از شما خیلی بیشترم و تا الانم نشده کسی بخواد بلاکم بکنه ولی همین جا اگر دکمه بلاک داشت من ۱۰۰ شماره بلاک می‌کردم چون اصلاً ارزش نداری که آدم بخواد باهات صحبت بکنه نه چیزی بلدی به آدم یاد بدی نه واقعاً اونقدر تو این دوره زمونه مردم اعصاب دارن که بخوان با یکی مثل شما کل کل بکنن چیزی رو توی مغزتون فرو بکنن دیگه هم ریپلای نکن چون اصلاً نمی‌خونم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

خانواده ایرانی بزرگ شدین و اینطور راجب ایرانیا صحبت میکنید این خودش خودتحقیریه.... چیز خاصی ندیدم از ...

من ک حرف بدی نزدم گفتم خیلی ب فکر آینده ایران هستید براش بچه بیارید ایران با بچه های ماس ک ایرانه در غیر این صورت الکی از ندین افغانستان ی زمانی جز ایران بود. فک کردی کوروش کبیر با تفکر شماها کشور گشایی میکرد؟!؟

۲۷ سالمه ولی الحمدالله از نظر مغزی از شما خیلی بیشترم و تا الانم نشده کسی بخواد بلاکم بکنه ولی همین ...

😂😂😂 باشه شما خوبی با ادعای فیک وطن پرستی امثال شماها مثل ریگ تو اینستا ریخته برای همینه ک بلاک میکنن تو بحث کم میارن فحش میدن و بلاک مکنید😂😂😂 چون چیزی برای عرضه ندارین برو خوش باش 

والا فعلا ک از در و دیدار دارن میریزن

آره دیدم خییییییلی

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

چرا جماعت شیرو خورشیدی ک ی عمره دارن به عراب فحش میدن زمان جنگ نرفتن عرب بکشن؟؟؟؟؟؟ مگه عربا به خاکش ...

چی میگی معلوم هست ی تنه داری همه را درو میکنی 

اینجور حرف میزنی بوی افغان بودنت میاد 

ریپ نزن نی نی یار را تگ میکنم 

قرار نیست عقایدتون را دیکته کنید برای ما

چی میگی معلوم هست ی تنه داری همه را درو میکنی اینجور حرف میزنی بوی افغان بودنت میاد ریپ نزن نی نی یا ...

من عقایدمو ب کسی دیکته نکردم کسی ک مشکل داره بش فشار میار الانم مشکل دارای فشاری مشخص شدن 🤣

آخه هر چقدر شماها بحث کنید نمیتونید هیچ کاری کنید 

دقیقا نمی‌فهمم دلیل این تاپیک ها چیه ؟

برای دیده شدن ؟

شما هر چقدر حرف بزن بحث کن

تا زمانی که سود نداشته باشن برا دولت 

مردم حتی خودشونو پاره کنن اینا رو بنداز بیرون 

دولت هیچ وقت اینکار رو نمیکنه 

پس بحث بیخودیه 

به نظرم تاپیک بترکه بهتره 

2790
2778
2791