2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

این ایرانی جماعتی ک میگی همون یدونه بچه هم نمیاره اگرم بیاره بی صحاب بزرگش میکنه برای همینه با ی نسل ...

شما بچتو با تربیت بزرگ کن 

یه نفر یه نصیحتی بهم کرد که پشتش کلی آرامش بود؛ می‌گفت: «سوزنت گیر نکنه روی آدما، روی حرفا، روی اتفاقا؛ فقط رها کن؛ نیازی نیست دنبال تحلیل هرچیزی باشی.»
خداروشکر می کنم شهرمانیستن

کجانیستن 

ببین شهرکردم یدونه نیست حتی یبار ب عنوان کارگر برده بودنشون اونجا مردمش انقد زده بودن پیمانکار و مجبورش کردن شبانه از شهرشون ببره 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

بنظر من درستش خاکه چون خون یه مقدار نژادپرستانست البته که برای ایران نمیگم ایران همین خون کافیشه ولی ...

نه اتفاقا قیافت چینی باشه چینی میخوننت مردم

یکی بیرون ببینتت مدرک شهروندی که ازت نمیخواد تا بفهمه بهت بگه چینی یا آمریکایی، همون قیافه داد میزنه چینیه

آمریکا هم مثال بود آلمان کانادا و هزار کشور دیگه

یه بلاگر دارم آمریکا زندگی میکنه گفت آمریکایی ها به ایرانی ها میگن براون(یعنی قهوه ای پوست) میگفت دوستم موهاشو بلوند کرده رفته تو رستوران یه خانمه بهش گفته موهاتو بلوند کردی فکر نکنی وایتی تو براونی😂

خودش و دوستش شوهراشون آمریکایین و شهروندی آمریکا رو دارن

اتفاقا میگفت تو فرم ها باید بزنی وایت ولی مردم براون میخوننت

خواستی پیجشو بهت بدم

ایرانیا هم میتونن زادو ولد کنن چرا انجام نمیدن؟ بخاطر گرونی ؟؟؟؟ مهاجر گرفتن باید کنترل شده باشه ای ...

الان همه نگران آینده ی بچه هان وگرنه دوسدارن سه چهارتا بچه داشته باشن

کجانیستن ببین شهرکردم یدونه نیست حتی یبار ب عنوان کارگر برده بودنشون اونجا مردمش انقد زده بودن پیمان ...

رشت هستیم شوهرم میگه تویه ویلا کار سنگ کاریش انجام دادن ۶۰۰ میلیون دستمزدشون شود تا اومدن سر خیابون برن خونه ،پلیس درجا رسید همه رو برد

هرچی باشه نوه خانم ی عقبه ای پشتمه برعکس رضا پالان

واسه اون حتی توی اینستاگرام میری به طرف پیام میدی طرف می‌زنه بلاکت می‌کنه مهم نیست شجره نامت چیه مهم اینه الان تو چه جایگاهی هستی همین که طرف انقدر برات ارزش قائل نیست می‌زنه بلاکت می‌کنه یعنی در حد هیچی نیستی هیچی

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

لحنم خیلی هم خوبه تو ی خانواده بزرگ ایرانی هم بزرگ شدم حسودی هم نکن

خانواده ایرانی بزرگ شدین و اینطور راجب ایرانیا صحبت میکنید این خودش خودتحقیریه.... 

چیز خاصی ندیدم ازتون که بخوام حتی غبطه هم بخورم 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
ی نفر می‌ره فدا میشه برای همه یک عمر راحتی فکر کردی دلشون سوخته

چرا جماعت شیرو خورشیدی ک ی عمره دارن به عراب فحش میدن زمان جنگ نرفتن عرب بکشن؟؟؟؟؟؟ مگه عربا به خاکشون تجاوز نکردن؟؟؟؟؟؟

میخوای بهت بگم چه جوابی میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟