2777
2789
میشه بحث غسل و‌نماز با کاشتو تموم کنین؟؟ من خودم کاشت ندارم ولی ذره ای برام اهمیت نداره کی داره و کی ...

خوب بزرگوار تو برات مهم نیست ولی خود من به شخصه برام مهمه که حتی خانمی که نمیشناسمش سر یه سری مسائل بیخودی پاکی و نجابتشونو از دست نده. چون کاشت ناخن فقط غسل و نمازش نیست یه مشکلات ماورایی هم برای طرف ایجاد میکنه پس نمیتونم دلسوزی نکنم😌

خدا اذن داده خیرخواهی در زندگی دیگران رو

مردم عقلشون میرسه و احکامو تا حدی بلدن، پس کاشت و اینا مسئله شخصیه و با انتخاب اگاه رفتن سراغش، یسری ها هم نماز و روزه و غسل نمیگیرن که دیگه اون بما مربوط نیست. اینم اسمش خیرخواهی نیست.  

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر عزیز به سخنان متفرقه گوش نکن و اگه حال دلت با کاشت بهتر میشه پس حتما انجامش بده، مردم ما عادت دارن برا چیزی که ازشون نظری در اون مورد نخواسته شدن، نظر بدن. درضمن هر طرحی که بخوای رو برات میزنن فقط باید انتخاب کنی😌

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
نظر شما محترم ولی من اسم اینو خیرخواهی نمیذارم، تو این دوره زمونه همه آگاهن، نیاز نیس من به کسی بگم ...

عزیزم حدیثی از پیامبر هست که میفرمایند کسی که گناهی رو ببینه و تذکر نده مثل کسیه که مجروحی رو کنار جاده رها کنه تا از خونریزی  بمیره 

امر به معروف واجب فراموش شدست نباید گناه عادی بشه 

مردم عقلشون میرسه و احکامو تا حدی بلدن، پس کاشت و اینا مسئله شخصیه و با انتخاب اگاه رفتن سراغش، یسری ...

دقیقا اسمش خیر خواهیه با عنوان امر به معروف و نهی از منکر واجبی که در جامعه ما فراموش شده 

خدا ب دل آدم نگاه می‌کنه (البته این نظر شخصی بندس)

عزیزم مثلاً فرض کن شما داری میری سمت یک دره ،من دارم میبینم میگم ،عه نیوفتی پایین ... بعد تو برگردی به من بگی خدا اینقدر مهربونه که منو از دره نمیندازه پایین و اگرم بیوفتم طوریم نمیشه یعنی میخوای بگی اینقدر خدا نامهربونه که اگر بیوفتم میمیرم ؟ ؟.     چه ربطی داره!!!!

خدای مهربون به ما پیامبر روداده دین رو داده قرآن اهل بیت و عقل داده که اتفاقا از اینا استفاده کنیم و کار درست رو انجام بدیم ما نمیتونیم همه ی اینا رو نادیده بگیریم  عقل تجربه دین اهل بیت و ...رو بذاریم کنار بعد بگیم خدا مهربونه مهم دله خوب خدای مهربونم به ما راه و روش زندگی رو یاد داده درصورتی که تلاشمون رو کردیم و اطاعت کردیم از خدا حالا وقتشه که به مهربونی خدا توکل کنیم نه این که بگیم من هر کاری که دلم خواست میکنم خدا مهربونه میبخشه 🌹🌹

دقیقا اسمش خیر خواهیه با عنوان امر به معروف و نهی از منکر واجبی که در جامعه ما فراموش شده

شما فکنم در جریان نیستی که همین امر به معروف و نهی از منکر واجبی تر زده به همون جامعمون😄

کسی که بخواد بره بهشت راهشو میشناسه لازم نیس شما دستشو بکشی زوری ببریش بهشت.