2777
2789
عنوان

بچه ها موضوع بچه آوردن

254 بازدید | 18 پست

بچه ها من مجردم به شدت قانون جذبی و انرژی مثبت 

و قبول دارم

ولی یه مانع ازدواجم هست در اوج جوانی سی سالگی!!!!

که فهمیدم از طریق دکتر من بچه دار نمیشم

و ترس اینو دارم خانواده داماد بفهمم و..... قرار چه حرفایی. بشنوم یا تحقیر بشم یا حتی کسی منو قبول نکن 

سر همین نمی‌دونم چه کنم🤗😞

به خاطر خودتون به خودتون اهمیت بدید ♥️باهم مهربان باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تو اندام ها ی بدن مشکل نداشته باشی دکتر تا قبل ازدواج نمیتونه تشخیص بده بچه دار نمیشی مثلا مادر ...

الان یائسگی زودرس متاسفانه خیلی زیادشده.درضمن آزمایش ذخیره تخمدان هم هست 

عزیزم اصلا نازایی وجود نداره 

علت نازاییتون چیع؟ 

الان آی وی اف  و رحم اجاره ای تخمک اهدایی و ..‌آی یو آی  همه چی هست حتی عمل های مختلف تخمدان و رحم 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

مشکلت چیه 

الان نود درصد قابل درمانه

ولی اگر واقعااااا لاعلاج باشه حتما باید به خاستگارت بگی

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

خواهر منم مشکل تو رو داره خیلیا میومدن سمتش ولی وقتی خواهرم حقیتو بهشون میگفت فرار میکردن ،تا اینکه بلاخره با یکی ازدواج کرد البته بهش حقیقتو نگفت،الان میره دکتر و میخواد تخمک اهدایی بگیره

بچه معجزه خداست. یه خانمی میگفت تموم آزمایشا و همه چیز خودش و شوهرش خوبه ولی بچه دار نمیشن. یه نفرم با تنبلی تخمدان‌ و دو روش جلوگیری باردار بود باورش نمیشد  . یکی‌گفت پرولاکتینم بالاست و تنبلی تخمدانم دارم آخه چطور سومی رو باردارم. اینا مواردی هستن که دکترا همش میگن برای بارداری مشکل دارن. ولی خیلیاشون ناخواسته باردار میشن  

مشکلت چیه الان نود درصد قابل درمانهولی اگر واقعااااا لاعلاج باشه حتما باید به خاستگارت بگی

تنبلی تخمدان 

عزیزم اصلا نازایی وجود نداره علت نازاییتون چیع؟ الان آی وی اف و رحم اجاره ای تخمک اهدایی و ..‌آی یو ...

یایسگی زود رس 

تنبلی تخمدان

تنبلی که منم دارم بچه دار شدم همه دارن الان

یائسگی زود رس هم الان شایعه

خب جدی تر از تنبلیه ولی درمان داره

حتما بیوفته دنبالش درمان کن

فلورا تاجیک درمان می‌کنه 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport