2777
2789
عنوان

بچه ها موضوع بچه آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 18 پست
تنبلی که منم دارم بچه دار شدم همه دارن الانیائسگی زود رس هم الان شایعهخب جدی تر از تنبلیه ولی درمان ...

خیلییییی دکتر رفتم 

هی آزمایش میگیرن برو خونه خدافظ

به خاطر خودتون به خودتون اهمیت بدید ♥️باهم مهربان باشید
خیلییییی دکتر رفتم هی آزمایش میگیرن برو خونه خدافظ

اینستا داری

فلورا تاجیک ماما هست

ولی با روش اصلاح سبک افراد زیادی رو درمان کرده

منم تنبلیتخمدانمو با اون خوب کردم به لطف خدا

حیفه از الان ناامید نباش برو پیجشو ببین

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینستا داریفلورا تاجیک ماما هستولی با روش اصلاح سبک افراد زیادی رو درمان کردهمنم تنبلیتخمدانمو با او ...

من جواب آزمایش جدیدمو جرات نکردم به کسی نشون بدم 

به خاطر خودتون به خودتون اهمیت بدید ♥️باهم مهربان باشید
من جواب آزمایش جدیدمو جرات نکردم به کسی نشون بدم

نه شجاع باش

درمان میشه اصلا ناامید نشو

هم کیست هم یائسگی و اینا همش بخاطر سبک زندگی مونه که پر از آلودگی و کم تحرکی و استرس و غذاهای بده

حتما خوب میشی و تا اون موقع اصلا درگیر این نیستی که به طرف بگی نگی

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport