2777
2789
عنوان

مربی باشگاه

371 بازدید | 17 پست

مدتیه نمیرم باشگاه اما دوست دارم که برم اما مربی باشگاهم اخلاقش با من یجوریه با بقیه یه جور دیگه انگار بچم عین بچه ها باهام رفتارمیکنه زیادی مهربونه همش میگه دخترم درصورتی که از من کوچیکترم تو باشگاه هست زیاد تعریف می‌کنه ازم پیش بقیه که من خوشم نمیاد دوسدارم مثله بقیه جدی رفتار کنه ناسلامتی ۳۰سالمه مجردم😐بهش گفتم یکبار من تقریباً همسنتونم میتونید بگید اسممو باز تکرارمیکنه و بقیه یجوری نگام میکنن بدم میاد پیام عادی توگروه باشگاهمون میدم با بقیه خیلی محترمانه امابامن از الفاظ عاشقانه بنظرتون باهاش دعوابکنم تا منو جدی بگیره مثله بزرگترا باهام رفتار کنه هر چقدر مثله آدم رفتار میکنم باز اینجوریه معذب میشم😕 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐یک مگه باشگاه و مربی کم داریم خب عوضشون کن دو احساس میکنم این تاپیک رو قبلا دیدم

اخه همین یه باشگاه نزدیک خونمونه تازه پیام داده میگه دیگه چرا نمیای قربونت برم دختر خوشگلم اونم تو گروه😐😂

کجاش خوبه بقیه یجوری بد نگام میکنن 😐

عزیزم طبیعیه کاملا 

دیدت رو نسبت بهش عوض کن مشخصه نسبت بهت حس خوبی داره دلیلش همینه 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

اخه بقیه بد نگام میکنن مشخصه همین اذیتم میکنه،😕

تو اینطوری برداشت میکنی عزیزم آخه چرا باید بد نگاه کنن احتمالا حسودیشون میشه یا احساس میکنن باهاش نسبتی داری نگاه میکنن فامیل مربی باشگاه شون رو ببینن😂

اگه اذیتی باشگاه ات رو عوض کن و راه دور رو تحمل کن 

درکل سخت نگیر

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

حس ترهم😐

من یه زن دایی دارم دقیقا همینجوریه میگی داره با بچه دبستانی حرف میزنه خب آدم بهش برمیخوره 

منم کلاس ورزش میرفتم مربیه یه سال ازم کوچیکتر بود اینجوری برخورد نکرد ولی حس خوبی بهم نمی‌داد نرفتم دیگه