2777
2789
عنوان

مربی باشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 17 پست
خب خوبی دیگه زیادیش بده وقتی بقیه بد نگات کنن تازه منم ادمیم مثله بقیه

چیکار ب نگاه بقیه داری تو کارتو انجام بده اونا حسودیشون میشه مگه تو همه ادم ها رو ی اندازه دوس داری یسری ادما حس خوب دارن ازشون انرژی میگیری مگه تو همه رو ی جور دوس داری گاهی وقتا ی غریب انقدر دلنشین و خوبن بهتر از صدتا فامیل  

تو اینطوری برداشت میکنی عزیزم آخه چرا باید بد نگاه کنن احتمالا حسودیشون میشه یا احساس میکنن باهاش نس ...

ن بابا من هنوزم اسمشو نپرسیدمو نمیدونم😂فقط یکبار گفتم لطفآ اسممو بگواختلاف سنیمون زیاد نیس توجه نکرد فقط گفت  نمیدونم چی بهت بگم واسه همین دخترم میگم اما دخترای۱۸ساله داریم فامیلیشونو صدا میزنه من سرد رفتار میکنم باهاش تو جمع میگه قربونت برم همچنین آش دهن سوزی نیستم بقیه بد نگام میکنن بعدش😐😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار ب نگاه بقیه داری تو کارتو انجام بده اونا حسودیشون میشه مگه تو همه ادم ها رو ی اندازه دوس داری ...

اخه آش دهن سوزی و نیستم حس میکنم می‌خوام سرمو ببرن بعد منم اگه اعتراضی داشته باشم بااین رفتارش تو رودر وایسی میمونم 😐😂تازه بعد تیکه میندازن بهم جلو مربی بهم