2777
2789
عنوان

دختر مجرد میذارید بمونه خونتون آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 38 پست
خودت بگو همسرت نفهمه تو که میفهمی

به کی بگم به دختره ؟ من که شمارشو ندارم بعدم اگه من اینو بگم که میگه از عمد منو خونش راه نداده

دلم یه, شادی از ته دل, میخواد.. 
مشکل اینجاس که پدر شوهرم گیر میده و با پدرش هم مشکل داره واسه همین فک کنم نمیره اونجا

پس هر وقت اومد شماهم باهاش بد برخورد کن یا مستقیم بگو دوست ندارم اینجا بمونی😙

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه شوهرم این مساعل براش مهم نیست میگه مشکلش چیه کی گفته حتما باید برن خونه بزرگتر مگه چی میشه یا چه ...

بگو من راحت نیستم می‌خوام برم بیام خانواده ام بیان 

اومدی و ۶ماه خونه پیدا نکرد اگر مهمون یه روز و دو روز بود نهایت یک هفته اشکالی نداشت ولی اینطوری قبول نمیکنم منم باید راضی باشم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
عزیزم بااین شرایط قطعا مساله ای پیش میاد ک چیزی جز ازار خودت نیست .قطعا همسری ک بدون مشورت با خانمش ...

گل گفتی عزیزم قطعا همینطوره متاسفانه من حرفامو همیشه تو خودم میریزم و فقط با اجزای صورتم ناراحتیمو نشون میدم که بی فایدس ...امیدارم جسارت این کارو داشته باشم 

بگو من راحت نیستم می‌خوام برم بیام خانواده ام بیان اومدی و ۶ماه خونه پیدا نکرد اگر مهمون یه روز و دو ...

نه در این حد که قرار نیست بمونه شاید یکی دوهفته ولی من دوروزم دلم نمیخاد باشع

اینکه شما با پوشش و... کنار نمیای 

بهتره کلا قبول نکنی ک شر و دعوا نشه

شاید اون خانم اصلا قصد و نیت بدی از هم صحبتی با شوهرت حتی نداشته باشه و شما خیلی حساس باشی

ولی همینش شر میشه

فامیل هم هست پس فردا میگن زن فلانی ببین چیکار کرد و....

خودتو بزن فشار پایینی و مریضی خودتو لوس کن

سیاست زنانه

یه طوری ک به خانواده اش شوهرت بگه ک اره زنم مریض شده

بگو همسرت نمیتونم مراقبت کنم

زنگم بزن به مادرشوهرت و حال و احوال کن

بگو اره اینطوریه نمیدونم چرا مریض شدم

رسما بگو اماده پذیرایی نیستی

گل گفتی عزیزم قطعا همینطوره متاسفانه من حرفامو همیشه تو خودم میریزم و فقط با اجزای صورتم ناراحتیمو ن ...

وقتی احساس خطر کنی جسارتی پیدا میکنی ک خودتم تعجب میکنی 

قبل از اینک حس بد بگیری اینکارو کن و از هیچی نترس قول میدم هر چی ام بشه از بهم خوردن زندگیت و ارامشت بدتر نیست

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

وقتی احساس خطر کنی جسارتی پیدا میکنی ک خودتم تعجب میکنی قبل از اینک حس بد بگیری اینکارو کن و از هیچی ...

درسته عزیزم سعیمو می کنم که با همین شیوه زندگی کنم 

وای به خدا خوب صبری داری یعنی من خواننده دارم از حرص منفجر میشم 

حتما جسارت اینو پیدا کن که با همسرت صحبت کنی و بگی این مساله ازارت میده  شده باشه تو فامیل بپیچه که تو نذاشتی بیاد خونت این کارو کن و نذار بیاد اصلااااا حس خوبی نداره 

اینکه شما با پوشش و... کنار نمیای بهتره کلا قبول نکنی ک شر و دعوا نشهشاید اون خانم اصلا قصد و نیت بد ...

همین الانشم سرما خوردم ولی بد حال نیستم مادرشوهرم اینجوری نیست که اونو بفرسته خونه ما و این جور خصوصیتی نداره که بگه اون باید خونه تون بمونه از اینکه هم داره میاد اینجا زندگی کنه زیاد خوشحال نیست بیشتر بخاطر خطرات و ایناش میگه چون تنهاست

وای به خدا خوب صبری داری یعنی من خواننده دارم از حرص منفجر میشم حتما جسارت اینو پیدا کن که با همسرت ...

جالب اینجاست بخاطر همین مسعله امروز شوهرم انقد مهربون شده بود که مثلا من گیر ندم به این موضوع نمیدونه خودمم دقیقا دارم از حرص منفجر میشم 

وای به خدا خوب صبری داری یعنی من خواننده دارم از حرص منفجر میشم حتما جسارت اینو پیدا کن که با همسرت ...

مشکل اینجاست بعد از اینکه اومد تو این شهر سکونت کنه باید تو همه تفریحا و مهمونی ها هم بیاد چون تنهاست و تو این شهر جز ما کسیو نداره و از الان عزا گرفتم بخاطر این موضوع

جالب اینجاست بخاطر همین مسعله امروز شوهرم انقد مهربون شده بود که مثلا من گیر ندم به این موضوع نمیدون ...

ببین اصلا صورت خوشی نمیاد تو ذهنم 

اول خونه پیدا کنه بعد بیاد ساکن این شهر بشه 

چطوری مردم روشون میشه برن خونه پسر داییشون اینطوری والا من خونه خواهرام روم نمیشه برم که یک موقع اذیت نشن 

حتما با شوهرت در این رابطه صحبت کن 

نشین خود خوری کنی هر چی تو دلت هست بریز بیرون

مشکل اینجاست بعد از اینکه اومد تو این شهر سکونت کنه باید تو همه تفریحا و مهمونی ها هم بیاد چون تنهاس ...

🙃من بودم انقدر بد خلقی میکردم برامم مهم نبود بقیه چی بگن تا فقط ازمون دور بشه