2777
2789
عنوان

یعنی خاکککک توسرمن خودمو شوهرمممم

348 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من چیکار کنم با این‌مرد روانی شدم بخدا

خیانت میکنه میگه تقصیر تو بود شکاک بودی من خیانت کردم 

کتک میزنه میگه تقصیر تو بودک میزنمت 

سیگار میکشه میگه تقصیر توعه داره با روانم بازی میکنه خاستم طلاق بگیرمم ک افتاد ب غلط کردنوقول دادن ولی ادم نمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم دقیقا اینجوریه منو تحقیر می‌کنه بعد میگه خودت باعثشی. سیگار میکشه میگه تو دلیل سیگار کشیدن منی . قهر می‌کنه بدترین توهین و رفتار انجام میده آخرشم من میرم منت کشی و آشتی و بهش میگم فلان کارت ناراحتم کرد میگه تقصیر خودته. داره دیوونم می‌کنه و کاری ازم بر نمیاد. دخترم ۹ سالشه و به جفتمون وابسته س

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏
دارم بخاطر همون دارم زندگی گوه رو‌تحکل میکنم

متولد ۷۹ ای ؟ 

خب بچه بنظرت تو اون خونه دیوونه نمیشه ؟ طلاق بگیر 

جونت آزاد 

بچه برای زندگی خوب نیازمند والدین خوب و شاد داره

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

والا چی بگم 

ی جوری از شوهراتون میگید از ترس سکته میکنیم میگیم جدا شین یکی میگه خوانواده ام نمیذاره اون یکی میگه کسیو ندارم یکی میگه هیشکی ازم حمایت نمیکنه ی نفر پیدا میشه میگه مجبورم خونه بابام پول توش نیس تو هم میگی شوهرم ب غلط کردن افتاده اما آدم بشو نیس

موندم چی بگم فقط میدونم وقتی اون آدم بشو نیس تو ب عنوان ی انسان نمیتونی با ی حیوون زندگی کنی

مگه موقع پیدا کردن رو پیشونیشون نوشته ؟ چ حرفا می‌زنیدا

یعنی چهار تا تحقیق نمیرن 

چهار بار بیرون نمیرن رفتاراش دستشون بیاد 

ما ۱ سال و نیم دوست بودیم قشنگ رفتاراش دستم اومد

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋