2777
2789
ای بابا توکلا اشتباه میکنی عزیزم اگه واقعا میخوای احترام بداری ک بذار هرچی خواستن بذارن اگه میخوای ...

اره دقیقآ بیشتر وقتا من تنهام توی خونه میشینم  به اسم احمدم صداش میکنم باهاش حرف میزنم ،الان اصلآ احساسم اسم دیگه ای رو قبول نمیکنه براش بزارم   

توی بیمارستان اسم بچه رو از پدر میپرسن یا مادر؟

تو بیمارستان اسم خوتو رو دستش میزنن.توبیمارستان که اس نمیزارن ثبت احوال که نیست بابای بچه باید چند روز بعد به دنیا اومدن بره ثبت احوال شناسنامه براش بگیره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

والا ما توبیمارستان پدرش رفت برگه مرخصیو امضا کنه همونجا اسمشو پرسیدنو چندروزبعدم شناسنامش اومد دم د ...

واقعا؟!

شوهر من خودش رفت اداره ثبت احوال  و عین بانک شماره گرفت و بعد کلی انتظار شناسنامه رو گرفت چه جوری خودشون دادن 

تو بیمارستان اسم خوتو رو دستش میزنن.توبیمارستان که اس نمیزارن ثبت احوال که نیست بابای بچه باید چند ر ...

بابا شوهرم ساده اس همش به حرف خونواده اش میره

اره دقیقآ بیشتر وقتا من تنهام توی خونه میشینم  به اسم احمدم صداش میکنم باهاش حرف میزنم ،الان اص ...

حالا انقد ناراحت نباش برای بچت هم خوب نیست گناه داره

اولا ک ی وقت ک نشستید قشنگ و رک حرفتو بزنبگو من خیلی دلم میخواد بذارم احمد رضا انگار این اسم تودلم افتاده دوست دارم اداش کنم حالا کا اسم امام رضا تودلمه

ببین چی میگن

اونوقت اگه دیدی دوبارهدارن هیمیگن ببین چ اسمیه

بالاخره شاید اسم قشنگی باشه

هرچند بازم ته دل ادم دلچرکین میشه

بی رنگ رخت زمانه زندان من است😟
تو بیمارستان اسم خوتو رو دستش میزنن.توبیمارستان که اس نمیزارن ثبت احوال که نیست بابای بچه باید چند ر ...

ن بخدا ما دقیقا همینجور شد

اصلا اصلا ثبت احوال نرفتیم خودمونم تعجب کردیم خخخ

ب هرصورت انگار قسمت بود چون اگه بعدا باید میرفت اداره ثبت احوال ممکن بود نطرشو تغییر بدن

حالا انقد ناراحت نباش برای بچت هم خوب نیست گناه داره اولا ک ی وقت ک نشستید قشنگ و رک حرفتو بزنبگو م ...

همینکارو میکنم بعداربعین حسینی که شوهرم برمیگرده اول به شوهرم میگم بعد به خونواده اش رک میگم 

شوهرتو راضی کن اون بایدشناسنامه بچروبگیره.

خانواده شوهرمنم میگفتن اسم بچه با ماست ولی من ازشوهرم خواهش کردم که فامیلی روازپدرمیبره اسمشوبایدمن بذارم اونم قبول کردالانم تودهن همه افتاده همون اسمی که خودم انتخاب کردم

بابا شوهرم ساده اس همش به حرف خونواده اش میره

خب عزیزم توساکت نمون.بی احترامی هم نکن.ولی جوابشنو بده که چیزی تودلت نمونه الان بارداری نباید به خودت استرس بده اون بچه چه گناهی داره ناراحتیه تو رو اونم تاثیر میذاره.

والا اونجاک اینجوری بود طبیعی زایمان کردم

نمیدونم حالا 

من فکر کردم جدیدا اینجوری شده همه جا من بیخبرم

وگرن من ک ناراحت بودم شوهرم میگفت اخرش خودمو خودت میریم ثبت احوال نگران نباش  

خب عزیزم توساکت نمون.بی احترامی هم نکن.ولی جوابشنو بده که چیزی تودلت نمونه الان بارداری نباید به خود ...

اره خیلی استرس دارم .مخصوصآ فردا باید برم بخیه های سرکلاژو بازم .دیگه حوصله ندارم 

عجببب!! ببخشید ولی چه ادمای خود خواه و بی ملاحظه و پرویی .. پیش خودشون چی فکر کردن واقعا !  بهشون بگو شما برای بچه های خودتون اسم انتخاب کردین اجازه بدین منم خودم این کارو کنم 

بی کمالی های انسان از سخن پیدا شود ****پسته ی بی مغز چون لب وا کند رسوا شود