2777
2789
من زنگ زدم پدرشوهرم گفتم از الان بهم بگو چی میخوای اسم پسرو بزاری ،میخوام براش گرنبند با اسم خودش در ...

وای چ اشتباهی کردی اخه چرا اینجوری گفتی 

حالا دیگه حتمی خودشون میدارن

میگفتی قشنگ حرفتو ک من میخوام بدارم احمدرضا نذر کردم هیچ نظرم نمیپرسیدی

بی رنگ رخت زمانه زندان من است😟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمش امین بوده حالامیگن شمابزارین محمدامین

محمد امین اسم پدرمه قشنگ و پر محتواست ولی قدیمیه من که همش یاد بابام میفتم واسه بچه کوچیک نمیتونم در نظر بگیرم 

شانس اوردی غلام و اویس و اینا نبوده خخخ

البته اگه بود راحت بودی میگفتی بیکلاسن خوشم نمیاد 

منم همینجور بودم هی میگفتن اگه پسر بود این اگه دختر بود اون

منم انقد استرس داشتم آخه اسمایی هم ک میگفتن واقعا زشت بود

دیگه خ ناراحت بودم

گفتم اسم بچه ب گردن پدر مادره ک خوب و ابرومند باشه 

من خودم یاتو باید انتخاب کنیم

دیگه ب قول دوستمون میگفتیم چشم ولی پشتمونو میکردیم و . . .  

آخرشم انگار وقتی فهمیدن دختره دیگه خ اصرار نکردن

توبیمارستانم شوهرم زنگ زد ب گوشیم گفت بالاخره چی بگیرم منم اسمو بهش گفتم البته ازقبل صداش میزدیم ولی خوب دیگه خواست مطمین بشه

ساکت شد جوابشونو نداد

ای بابا خب حالا که اینجوریه خوتوناراحت نکن واسه بچه ام ضرر داره بذار هرچی دوس دارن بذارن مهم اینه تاچن وقت دیگه یه گل پسرو بغل میگیری که فقط پسر خوده خودته توام رضا صداش کن.

خودت بگو شاید اون روش نشه توروی پدرمادرش چ اشکالی داره حرف دلتو بزن با احترام

منم گفتم همینکارو میکنم .میگم بزارین واسه بعدی اسم انتخاب کنین اولی میخوام خودم اسمشو انتخاب کنم 

اونا خودشون بايد شعورشون بريه و نظر ندن.سر اسم بجه من عمه سوهرم از مادرشوهرم برسيد اسم بجشو جي انتخاب كردين؟مادرشوهرمم كفت الان ديكه اون زمونه نيس ما انتخاب كنيم.خودشون هرجي دوست داشتن

منم گفتم همینکارو میکنم .میگم بزارین واسه بعدی اسم انتخاب کنین اولی میخوام خودم اسمشو انتخاب کنم&nbs ...

ای بابا توکلا اشتباه میکنی عزیزم

اگه واقعا میخوای احترام بداری ک بذار هرچی خواستن بذارن

اگه میخوای حق خودتو ادا کنی ن اینکه بی احترامی کنی نه

ولی بگو دلم اینو میخواد نه ماه هی دلم ب این اسم بوده اگه ندارمش واقعا انگار دلگیر میشم

دیگه هم انقد نگو شما بعدیو بذارین و چی میخوایید بداریدک اونام فکر کنن پس حتما خودشون باید بذارن

اخه یعنی چی اسم مرده میزارن رو بچه خیلی بده

اره باب اسم ادم یکی از مهترین ویژگی و شخصیت ادمه وقتی اسم یه  مرده میزاری انگار همش به یاد اونی اصلا انگار اونی ما که تو فرهنگمون خیلی هست نمونش اسم داداشم که اسم بابابزرگمه عموهام و عمه هام همش میگن ما امیرحسن و خیلی دوست داریم یاداور بابامونه !! هی قربون صدقش میرن و بوس و توف مالی 

منم همینجور بودم هی میگفتن اگه پسر بود این اگه دختر بود اون منم انقد استرس داشتم آخه اسمایی هم ک می ...

توی بیمارستان اسم بچه رو از پدر میپرسن یا مادر؟

والا ما توبیمارستان پدرش رفت برگه مرخصیو امضا کنه همونجا اسمشو پرسیدنو چندروزبعدم شناسنامش اومد دم در

ن فقط رو دست بندش اسم مادرو پدرو مینویسن

وای چ روزخوبی بود روز بدنیا اومدن بچه 

انگار تموم دردای دنیا تموم میشه

انقد ب خودت استرس نده فکر بچت باش و وقتی بغلش میکنی انقد شیرین و خوبه الهی خدا نصیب همه دخترا وزنها بکنه حس قشنگ مادرشدنو