2777
2789

یکی ازاقوام ما همینجور شد چندوقت اسم پسرشو صدازدن توشکم مادرش

اخرش ازبس پدرش کارداشت پدرشوهرش رفت اداره براش شناسنامه گرفت اونجام ک رفت اسم پدرجدشو گذاشت روش خخخخخ

یک وضعی شده بودا خخخخخ

بیچاره اون فامیلمون انقد گریه کردزن تازه زا

تاچندوقت قهر بود و نمیرفت

ولی خوب بالاخره ب اسمش الان عادت کردن 

اول چندروز اون اسمی ک خودشون میخواستن صداش میزدن ولی دیدن دو اسمی هم خوب نیست

دیگه صداش زدن ولی الان انگار همون اسم باهاش عجین شده حتی با اینکه خیلی بزرگه براش خخخ

بی رنگ رخت زمانه زندان من است😟
شوهرتو راضی کن اون بایدشناسنامه بچروبگیره. خانواده شوهرمنم میگفتن اسم بچه با ماست ولی من ازشوهرم خو ...

منم همه ی پروفایلام به اسم احمد هستن .ولی سرلجم نمیخوان این اسمو بزارم .وگرنه خوده پدرشوهرم یبار گفت من یه احمد از دست دادم میخوام عروسام یکی پسر دار بشم اسم احمد رو بزارم براش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره خیلی استرس دارم .مخصوصآ فردا باید برم بخیه های سرکلاژو بازم .دیگه حوصله ندارم 

انشاله بچت صحیح وسالم بدنیا بیاد وزایمان راحت وبدون درد داشته باشی بقیه چیزا دیگه مهم نیس .

یکی ازاقوام ما همینجور شد چندوقت اسم پسرشو صدازدن توشکم مادرش اخرش ازبس پدرش کارداشت پدرشوهرش رفت ا ...

خب الان ما اخر سال 1396 تا بچه بشه 4 یا 5 سال کلآ یه قرن عوض میشه ....فرض کن توی قرن 1400 اسم پسرم قدیم قدیمی باشه بعد همه مسخره اش میکنن

پدرشوهرم میگه من تاحالا با هیچ زنی بیمارستان نرفتم ولی برای مرخصی و انتخاب اسم باشماها میام 

بگو خسته نباشی اونجام میای چون ببخشیدا ازخودخواهیشه

آخه زن و شوهر باهزار امید آرزو بچه دار میشن اسم انتخاب میکنن

بعد میگن ماباید انتخاب کنیم

بخدا من اگه خودشون انتخاب نمیکردنو هی نمیگفتن ما باید انتخاب کنیم خداشاهده حتما بهشون میگفتم شما انتخاب کنید

ولی آدم زورش میگیره از خودخواهیشون ک انگار طلبکارن

و همه چی حق خودشونه

منم برا اینکه انقد حق ب جانب بودنو زور میگفتن نگفتم بهشون وگرن اگه طلبکار نبودن میرفتم ازخودشون میخواستم اسم بذارن

تازه الانم نمیگن چه اسمی انتخاب کردن گذاشتن دقیقه آخر بگن !!!.....چه عجیبن اینا 

حالا همینا که الان  شاخ شدن دوسال پیش منو از شوهرم جدا کردن .بعد از دوسال برگشتم سر زندگیم .الان که بارم پسره فهمیدن یه عروسی دارن 

آخه چرا اینجورین نه ماه بچه توشکم مادرشه تمام سختیابرای مادره اونوقت هم فامیلی روازپدرببره هم خانواده شوهرش بخوان توی گذاشتن اسم دخالت کنن‌این دیگه خیلی زورداره😞

توهم ناراحت نباش پس اینجور ک معلومه دارن لج درمیارن با اینکه میدونن تو پی دوست داری

ی بار ک خواستی بری پیششون چند بار بگو الرحمن الرحیم

تادلشون رحیم باشه کاری باهات نداشته باشن

بذارن اونی ک میخوای بذاری برا بچت عزیزم

بگو خسته نباشی اونجام میای چون ببخشیدا ازخودخواهیشه آخه زن و شوهر باهزار امید آرزو بچه دار میشن اسم ...

مخصوصآ من بعد از 6سال باردارشدم .هزار در زدم تا این بچه گیرم اومد .حتی مرده شور رفتم با مادرم .هزارتا نذر و نیاز و گریه کردم