2777
2789

من مادربزرگم فوت کرده دو سه روزه خیلی ناراحتم بهم میگه من وظیفه ام نیست تورو ببرم خونه مادربزرگت یا جیغ میکشه سرم پیش مامانم بلند داد کشید که اشتباه از منه تورو ادم حساب مبکنم کلا الان دوروزه هم خونمون دعواس دیروز خونه پر مو و مورچه بود از این مورچه های بالدار که مرده بودن دو سه روزه نتونستم جارو بکشم همه جارو ،جارو کشیدم دگ به یکی از اتاقا حالم نکشید کمرم درد میکرد اومد خونه سرم داد کشید لیاقت نداری اینجارو جارو کنی الانم اومد خونه بهم بی محلی کرد توهین کرد متنفرم ازش بهم میگه ناراحتی برو گمشو

یه فروردینی بی حوصله

چجوری باهم آشنا شدین و ازدواج کردین؟

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

دقیقا همون زندگی که ازش متنفر بودم سرم اومد 

یه پسر بی پدر که ننش انقدر لوسش کرده که هیچ لزومی برا تلاش بیشتر نمیبینه همش سرش تو گوشی کوفتیه و پینتی هست و تو خونه با ش.ورت و رکابی میگرده همش غر میزنه ایراد میگیره هیچ چیزیم بلد نیست و نمیشه باهاش دوکلمه مثل ادم صحبت کرد  همش به زمین و اسمون فحش میده و نفرین میکنه

یه فروردینی بی حوصله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهم بشو مثل خودش این خانوم بودن حالیش نمیشه مادرش ادبش نکرده تو ادبش کن بفهمه زن با زن فرق داره

خسته شدم دارم دق میکنم اونروز گریه میکردم اومد مسخرم کرد دهنمو کج کرد بعد باسنشو گرفت سمتم گوزید رفت😔

یه فروردینی بی حوصله