2777
2789
عنوان

کم کاری تیروئید و اضافه شدن وزنم

361 بازدید | 15 پست

وزنم همیشه اوکی بود الان یک سال هست ده کیلو اضافه کردم باشگاه میرم رژیم میگیرم ولی هیچ فرقی نمیکنه 

آزمایش دادم کم کاری تیروئید دارم 

هنوز به دکتر نشون ندادم بنظرتون با دارویی که بده لاغر میشم؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعاً ؟ هرروز باشگاه میرم رژیم فست هم دارم ولی وزنم تکون نمیخوره

لاغر شدن فقط به میزان کالری دریافتی بدن ربط داره ورزش زورش به تغذیه نامناسب نمیرسه ...روزی چند کالری میخوری؟

من بالای ده ساله کم کاری تیرویید دارم.پارسال رژیم گرفتم کالری شماری.ورزشم میکردم.تو ۶ ماه۱۷ کیلو کم کردم‌.پس ربطی نداره.🙂

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
دنبال مقصر نیستم کهمیگم با دارو متابولیسم بدن بالا می‌ره که بتونم لاغر کنم؟؟؟

آره دارو خاصی نداره قرص لووتیروکسین بهت میدن تنظیم میشه 

منم وزنم رفته بالا فک‌کردم از کم کاریه تا پرسیدم گفتن نه اونقدرا موثر نیست در حد چهارکیلو فقط

رژیم گرفتم وزنم اومد پایین

رژیمت باید اصولی باشه 

حسبی الله ❤
من بالای ده ساله کم کاری تیرویید دارم.پارسال رژیم گرفتم کالری شماری.ورزشم میکردم.تو ۶ ماه۱۷ کیلو کم ...

من هم یکساله باشگاه میرم رژیم فست دارم ولی وزنم تکون نمیخوره، الان از باشگاه اومدم😥

من هم یکساله باشگاه میرم رژیم فست دارم ولی وزنم تکون نمیخوره، الان از باشگاه اومدم😥

رژیم فست رو نمیدونم.ولی محاله با ورزش و رژیم وزن کم نکنی.بادکترتم مشورت کن و بهش بگو اینجوریه.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
رژیم فست رو نمیدونم.ولی محاله با ورزش و رژیم وزن کم نکنی.بادکترتم مشورت کن و بهش بگو اینجوریه.

محال نیست متابولیسم بدنم به شدت پایینه، الان کم کاری تیروئید رو می‌خوندم باعث میشه متابولیسم به شدت کم بشه