2777
2789
عنوان

تنهایی

286 بازدید | 13 پست

خانومایی که بارداربودین میشه ازتجربتون بگیدکه بعداززایمان دقیقاازبیمارستان تابیاییدخونه تاسرپابشین میشه که غیرازشوهرتون روزای اول بعدش خودتون تنها کسی کمکتون نباشه ازپس کاراتون بربیایید؟؟؟

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
0
0%
هردلی یه نفسی داره میشه برای زندگیم صلوات بفرستی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر شوهرم فقط ده روز کنار خواهر شوهرم موند بعد مجبور شد بره سفر خواهر شوهرم هم تنها کارای بچشو انجام میداد بنده خدا دست تنها اما از پسش براومد 

بسپار به خدا خودش خوب درست میکنه خدای دانه های انار🥰
مادر شوهرم فقط ده روز کنار خواهر شوهرم موند بعد مجبور شد بره سفر خواهر شوهرم هم تنها کارای بچشو انجا ...

بنظرتون دست تنهاهمون ۱۰روزاولم میشه ازپسش براومد؟؟؟

یعنی هیچکس نیست کمکتون کنه؟

عزیزم حداقل یه هفته یکی کمکت باشه چون اولش سخته تنهایی

خوب خیلی سخته با وجود درد و نوزاد که تند تند رسیدگی میخواد و تغذیه خوب داشتن خودت یعنی یکی باشه غذای خوب و تازه هر وعده بپزه برات ...اما اگه واقعا چاره ایی نباشه چه میشه کرد 

در دنیا از سه آهنگ می هراسم ..صدای کودکی از بی مادری؛صدای عاشقی از جدایی؛صدای مجرمی از بی گناهی😔
یعنی هیچکس نیست کمکتون کنه؟ عزیزم حداقل یه هفته یکی کمکت باشه چون اولش سخته تنهایی

نه کسیوندارم برای بارداریمم همش فکرهمینم میترسم نمیدونم چجوریه

شوهرم میگه مرخصی میگیرم خودم پیشت میمونم ولی میدونم که کارمردنیست

نه کسیوندارم برای بارداریمم همش فکرهمینم میترسم نمیدونم چجوریه شوهرم میگه مرخصی میگیرم خودم پیشت می ...

خوب کارهای منزل رو به شوهرت بسپار و خودتون به بچتون رسیدگی کنید انشاالله که به سلامتی زایمان کنی 

نميشه يه پرستار بگيري به نظر من تنهايي سخته اما ان شالله ني ني شما صبور باشه و اذيت نكنه

عزیزم من هنوزباردارنیستم یبارسقط داشتم توماه اول پدرم دراومده چشمم خ ترسیده 

من فقط سه روز موندم خونه مادرم بعد برگشتم خونم که همونم نمیموندم هیچی نمیشد

فقط خورد و خوراک سخته که اونم میتونی اواخر بارداری غذا بپزی فریز کنی کاچی و اینجور چیزا بعد از زایمان باید حسابی غذا بخوری

البته من زایمانم هم طبیعی بودا ینی راحت از همون روز زایمان سرپا شدم

باردار نیستم.. تیکر تولد یکسالگی دخترم عشقم نفسم عمرم 

تازه باز شما شوهرت هست من چی بگم که شوهرم یا سرکار بود یا سر ساختمون... من تنهای تنها بزرگ کردم دخترمو. من ترانه ۱۵ سال دارم😐

باردار نیستم.. تیکر تولد یکسالگی دخترم عشقم نفسم عمرم 
نه کسیوندارم برای بارداریمم همش فکرهمینم میترسم نمیدونم چجوریه شوهرم میگه مرخصی میگیرم خودم پیشت می ...

عزیزم غصه نخور خدا بهت توانایی میده ان شاءالله که بتونی از عهده کارات بر بیایی شوهرت هم هست دیگه خیلیا اینجورین

انسان موجودیست که زیاد موجود نیست!