2777
2789

من پدر و مادرم رفتن سفر 

برادرمم سرکاره

میخواستم اماده شم با ماشینمون برم دانشگاه 

یهو زنگ زده ک نه خودم میرسونمت  نباید بشینی پشت ماشین

حالام هعی داره گیر میده

چرا موهات بیرونه

چرا کرم میمالی (ضدافتاب زدم ققط) 

ب احترام بابام چیزی بهش نگفتم وگرنه میخواد جوری جوابشو بدم  ک ادعای بزرگتری نکنه برام

😂😂ولش کن بزار بگه بهش محل نده

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سکوت بهترین جواب هست واسش .

با سکوتت حالشو بگیر

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

عموی منم همینه بیخیال ی بار روش وایسادم

شد دشمنی تهش بابای خودم ناراحت شد

بخاطر بابات چیزی نگو جوری وانمودکن ک‌انگارحرفاش برات مهمه و ته دلت فقط خودت میدونی ی درصد برات مهم نیست ک‌اصلاچی میگه

جواب بده محترمانه

بگو این تیپ و آرایش از دید پدر مادرم تایید شدس و فکر میکنم همین کافیه

حالا بری میبینی دختر خودش...

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
عموی منم همینه بیخیال ی بار روش وایسادمشد دشمنی تهش بابای خودم ناراحت شدبخاطر بابات چیزی نگو جوری وا ...

اره اگه چیزی بهش بگم بابام خیلی ناراحت میشه

نمیخوام دل بابامو بشکنم

مگه شما با فامیل در ارتباطین 

من عموم رو فک کنم ۵ سال پیش دیدم شایدم بیشتر 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌