2777
2789
عنوان

عصبانیم😤

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 56 پست
😂😂دستت درد نکنه شما میتونی خبر بنویسی؟

خبر بنویسم یعنی چطوری؟؟میترسم کل مخاطبانتون بپره قشنگم😅😆

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
میدونی،درواقع اینجا،دام پهن کردم،هرکی پست بذاره،میفته تو دامِ پیشنهاد خبر نویسی😂

😅😅😅😅عاشقتم یه تنه

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سایلنت. مرسی 😍😍 مرسی ک منو شکوفاییدی😂😂

اینم دریا دختره نازه من 😆😆😆

خبر بنویسم یعنی چطوری؟؟میترسم کل مخاطبانتون بپره قشنگم😅😆

ببین،یه سری تاپیک که جالب باشن،یا خبر بارداری  و زایمان و اینا...جمع میکنیم،یه نفر زحمت میکشه مینویسه درباره شون،لینکشونم میذاره

اوووووووو دخترم فکرکردی مثلا چندنفر میخونن،که بخوان بپرن؟😂

خب اخه چطوری یعنی الان در حد صفرم  😓

ببین،یه سری تاپیک که جالب باشن،یا خبر بارداری  و زایمان و اینا...جمع میکنیم،یه نفر زحمت میکشه م ...

خودت کمکم میکنی؟😓🤗