silent_writer مدیر عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 9416 عنوان عصبانیم😤 | مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 56 پست بلهعصبانیم😤یعنی چیدخترم کلی تلاش کرده،خبر نوشته،نمیاید بخونید؟بیام یه نیشگون بگیرم از لپ تون،قرمز بشه جاش؟بیام؟خب یه دقیقه این اخبارو بخونین بلایکینای بااااااااباااااااامرسی اه😐امضام رو لمس کنید،لطفا وگرررررنه🔫🔫 1396/08/08 | 00:12 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
silent_writer مدیر استارتر عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 9416 😂😂😂😂😂آقا من اصلا خبر نخوندم😂😂 عجب دامی🤔🤔😁😁 جوووووون؟خبر اگه نخوووونی که با این 🔫🔫طرفیکیوکیوکیوکیوکیوکیو
silent_writer مدیر استارتر عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 9416 خودت کمکم میکنی؟😓🤗 استرس نگیری حالا😆😆این هفته با کتیههفته بعد چشم،کمکتم میکنم،ولی خرج داره😆
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41946 استرس نگیری حالا😆😆 این هفته با کتیه هفته بعد چشم،کمکتم میکنم،ولی خرج داره😆 هووووف .کارت به کارت کنم یا نقدی یا چک 😎😜باشه پس من رو کمکت خیلی حساب میکنم 😅😘 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
silent_writer مدیر استارتر عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 9416 هووووف .کارت به کارت کنم یا نقدی یا چک 😎😜باشه پس من رو کمکت خیلی حساب میکنم 😅😘 😂😂چکبکش،به تاریخ فردا😆رو کمکم خیلی حساب نکن،کهگرون میشهیه کم حساب کن روش😂
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41946 😂😂 چکبکش،به تاریخ فردا😆 رو کمکم خیلی حساب نکن،کهگرون میشه یه کم حساب کن روش😂 پولکی نباش دیگه 😅😅😅دست به دامن چرچیل و کتی و دریا دختر نازم میشم و صد البته خودت ❤ 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
silent_writer مدیر استارتر عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 9416 پولکی نباش دیگه 😅😅😅دست به دامن چرچیل و کتی و دریا دختر نازم میشم و صد البته خودت ❤ یاخداااااا مگه میخوای بمب بترکونی دختراینقدر کمک میخوای چیکار آخه؟
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41946 یاخداااااا مگه میخوای بمب بترکونی دختر اینقدر کمک میخوای چیکار آخه؟ 😅😅😅😅😅😅 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41946 یاخداااااا مگه میخوای بمب بترکونی دختر اینقدر کمک میخوای چیکار آخه؟ پس بعدا به من مطالبو میگی و من با اون اخبار و کلمات بازی میکنم و تحویل میدم این طریقه کلیش.(پولتم محفوظ😅) 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
silent_writer مدیر استارتر عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 9416 پس بعدا به من مطالبو میگی و من با اون اخبار و کلمات بازی میکنم و تحویل میدم این طریقه کلیش.(پولتم مح ... بلی بلی درسته
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41946 بلی بلی درسته باشه پس تو خصوصی هماهنگ میکنیم امیدوارم خوششون بیاد هم تو هم اونا عزیزم🤗 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
silent_writer مدیر استارتر عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 9416 باشه پس تو خصوصی هماهنگ میکنیم امیدوارم خوششون بیاد هم تو هم اونا عزیزم🤗 اوکی،پس برا ۴شنبه دیگه
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41946 اوکی،پس برا ۴شنبه دیگه باشه عجقم ❤ 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))