2777
2789

من میخوام درس بخونم ولی استرس دارم دوستام اطرافیانم و مخصوصا دوست پسرم روی درسم تاثیر بذارن ببینید من آدمی نیستم که هر دقیقه به فکر کسی باشم دروغ چرا من بیشتر اوقات که دارم باهاش چت میکنم دوست دارم بپیچونمش و بگم مثلا کار دارم بعدا بهت پیام میدم به هر حال درکل میخوام بگم که زیاد وابسته کسی نمیشم و اینکه اصلا در روز بهش حتی یک دقیقه هم فکر نمی‌کنم نمیخوام بگم دوستش ندارم برعکس ولی حس میکنم با این حال برام خ. ب تموم نمیشه من امسال باید مقدمه سازی کنم برای انتخاب رشته شما بگید اینم بگم از نظر درسیم خیلی کمکم میکنه نظرتون چیه کات کنم؟ خیلی وابسته به منه ولی من نمیدونم چرا اصلا هیچ وقت نتونستم اینطوری باشم

حالا من یه آقایی حمایتگر میقام که بهتر درس بخونم کمپلت مخم تعطیل شده 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

‌کات کن بعدا پشیمون میشی خطتتو عوض کن

میخوام همین کارو بکنم ولی آخه هنوز دو هفته هم نیست بعدش برای من کادو گرفته و اینا حس میکنم زشته میخوام تا یه یکی دوهفته دیگه ادامه ش بدم بعد کات کنم اینم بگم بازم دودلم آخه توی یادگیری درسام خیلی تاثیر داره ولی خب کلی میخواستم نظرتونو بدونم